Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stigao mi veceras na brzinu pogledao greske u bsi nema, u motornom par gresaka vezano za injektore, da su u prekidu maf relej ventilatora itd... gori lampica od immo. Pomislio da je cut off, poceo da prevrcem oko motora al ga nevidim... Svi osiguraci ok. Dali ko ima ideju sta moze biti?
Press F13 for IQ Test now !
Pogledaj alnaser!
Bosch KTS 570
Jel si pogledao jel se da slučajno neda okrenuti motor ručno ili u brzinu pa guraj, nema dugo me zovu neće alnaser, već ga skinuli i odnesli električaru, stave ga gore i opet neće , motor blokađo
Ne pitaj me ono što ne znam !
ako svijetli immo onda nema verglanja mislim...
Cut off gasi pumpu, ali bi morao da vergla i da je on aktiviran! Proveri da li salje signal na anlaser kad okrenes kljuc!
probaj s drugim kljucem ,mozda.
anlaser je ok, motor okrece. sa lexiom kaze da ecu nema odziv can, vidim i da abs nevidi gledao po semi can ide iz bsi u abs pa iz abs-a u ecu, verovatno da je can negde u prekidu izmedju abs i bsi videcu kad resim da javnem sta je a cut off nije jer ga nema
Poz,
Resetiraj bsi za početak,
imas osigurac na tabli osiguraca ispod haube, jel on treba da vergla kad je problem u imoo .
ne vergla jer gori immo, bsi vidi kljuc prepoznaje ga ali nevidi ecu i abs jer idu preko can, sve ostalo ide preko van, vidim da na drajveru cana u bsi na pin 4 nema 5v nego oko 2.5, ako me nebude mrzelo trazicu sto je pao napon ako ne onda drugi bsi i vozi misko, ludi citrus
Zadnja izmjena od Nikola123 (13-10-2012 01:04:15)
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Nikola123