Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
auto je 2002g 19tdi na suvozackim vratima ne radi centralna brava,podesavanje retrovizora podizaci sa vozacke strane(sa suvozacke strane mogu spustiti i podici staklo)diagnostika 01336 nema komunikacije sa modulom suvozaca can komunikacija dolazi do suvozackog modula(merio osciloskopom) napajanje u redu instalaciju proverio menjao sam modul u vratima i onaj ispod volana,prekidace na vozackoj strani ali problem i dalje isti ostala troje vrata rade normalno kada je modul suvozacki otkacen a kad ga zakacim onda mi zadnji podizaci rade isprekidano.kolko znam tu nema nikakva can sabirnica prijavljivanje modula i sl ali neznam sta jos da probam da li je imao neko nesto slicno
A jesi li proverio bravu? Mozda modul u vratima odradjuje ali je crkao motor u bravi, pa zbog toga ne radi.
brava radi kada dovedem napon sa strane ali i da je u njoj problem podizaci i retrovizori bi morali raditi
Jel na auto nadogradjivao nesto neoriginalno?
provjeri ožičenje
možda je stavljen krivi modul za komfort sistem,ili je krivo kodiran,ili je neispravan.
can data bus podaci se odnose na gateway(adresa 19-dijagnostičko sučelje za sabirnicu podataka)
provjeri modul podizača u vratima.
totalno sam zaboravio can gateway sigurno je tu problem idem da se igram pa javljam
kad sam napisao da postoji gateway nisam mislio da je odmah tu problem.
mislim da bi trebao uzeti strujni plan i ispitivač i krenuti iz početka.
bilo bi dobro da imaš vas pa na vođeno traženje.
evo da javim da sam resio problem modul u vratima nije odgovarajuci ali je ispravan tako da sam stavio drugi i radi pozdrav