Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
može li ko vidjeti LOGIN NIJE 00062 !!!!!!
Tabla JAGER ....919820A Passat 97-98 godina
pa nesto ti cudan ovaj damp..sa cime si to ocitao jel 93c66 unutra?? da nije to xxx919880A?? verovatno ti iscepana nalepnica ili si necim sa obd lose citao
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
Greška ovo je 3B0 919 880 A HC11KG4 JAGER Tacho
pa nesto ti cudan ovaj damp..sa cime si to ocitao
jel 93c66 unutra?? da nije to xxx919880A?? verovatno ti iscepana nalepnica ili si necim sa obd lose citao
cuby
Koja je kilometraza na tabli?Ako je 303xxx onda je pin dobar!
Zadnja izmjena od Kele (27-10-2012 23:45:21)
303521?? aha..sa nyo si citao kao ver2..zato mislis da je 0062
...kele, kad se ovo ubaci?? brzi si
Zadnja izmjena od cubica (27-10-2012 23:48:05)
kada krenem da kodiram kjluč sa vcds i kucam u login 00062 onda blokira i kroz par sekundi kaže da nema komunikaciju i gdje su kilkometri ispiše FAULT
Koja je kilometraza na tabli?Ako je 303xxx onda je pin dobar!
A Cubi,ne spavas ni ti
Ili nije dobra tabla ili ne valja VCDS
sa dva VCDS sam probao 11.20 812.4 beta verzija, onda sam uzeo VAG K+CAN sa njim sam uspio upaliti ali se nakon deset imn kada izvadim kjluč nemože upaliti auto blinka immo
Ili nije dobra tabla ili ne valja VCDS
upusi drugi dump od neke iste table, ima jedan dio dumpa cudan...
pozz
pozz
Probaj ovaj damp,dobar je samo je zadnja oznaka D.Isto je sa motorolom hc11kg4.Kasnije je mozes prekodirati kako ti odgovara.Obavezno sacuvaj original damp.
Greska,ova tabla je sa 93c66.
Evo ovaj je dobar
Control Module Part Number: 3B0 919 880 A
Component and/or Version: B5-KOMBIINSTR. M73 V04
Software Coding: 00142
Work Shop Code: WSC 04401
Additional Info: IMMO-IDENTNR: VWZ5Z0U0092122
Zadnja izmjena od Kele (28-10-2012 10:10:47)
zar nije jednostavnoje rješenje immo off
je resenje ali ga vise nemaaaa,tako i sebi skaces u stomak....
@)).....
Problem ti je transpoder,tu ne ide megamos 48
prebrljao sam sve ali nemam takav imam istu oznaku ali sa 93c66
a sve ove sa KG4 koje imam, kad proverim sa nyo, ne pripadaju tvojoj verziji....sta je sve javio VCDS od greski tu?? Moze da bude problem i u samoj tabli
cuby
B Electronic je u pravu, izgleda da je transporder, našao sam starih ključeva i par sam probao i priligodio, VCDS kaže nema autorizacije u Instrumentu neke transpordere čak nemogu ni prijaviti
prebrljao sam sve ali nemam takav
imam istu oznaku ali sa 93c66
a sve ove sa KG4 koje imam, kad proverim sa nyo, ne pripadaju tvojoj verziji....sta je sve javio VCDS od greski tu?? Moze da bude problem i u samoj tabli
![]()
cuby
BE prvi skont'o sta te muci dobro...valja da si resio problem...jos jedan primer kako ne mora odmah poleteti za immo off nego kulturno odraditi auto!!!!
cubyybyby
BE prvi skont'o sta te muci
dobro...valja da si resio problem...jos jedan primer kako ne mora odmah poleteti za immo off nego kulturno odraditi auto!!!!
cubyybyby
zašto smatraš da je immo off nekulturno rješenje na vozilu starom 14-15 godina
zato sto sam i ja napisao da je off resenje ali ga nema vise kod tebe ili mene i sam sebi u stomak skaces.... ako je musteriji skup auto za odrzavat nek kupi golf2 kojem je navisa elektrika ablender i relej grijaca....
@)).....
Ako je passat to godiste koje kazes nekoristi id 48,i ima imobox on koristi id44 kod starih vw crkava imobox nadji drugi i premesti eprom
mnogo kljuceva
maaa...kad kazem kulturno to znaci sa razumevanjem-na pravi nacin...a immo off, code off i sl..znas i sam da se nikad vise nece javiti na popravku po tom problemu dakle, ucinis mu medvedju uslugu, kao sto rece int.majstor uskocis sebi u stomak a musterija i dalje ne shvata koliko si mu valjao i naravno, nece da plati
cuby
A ko ce meni da kupi pivo?
maaa...kad kazem kulturno to znaci sa razumevanjem-na pravi nacin...a immo off, code off i sl..znas i sam da se nikad vise nece javiti na popravku po tom problemu
dakle, ucinis mu medvedju uslugu, kao sto rece int.majstor uskocis sebi u stomak a musterija i dalje ne shvata koliko si mu valjao i naravno, nece da plati
cuby
tu si upravu,neznam kako vi ali ja immo off naplatim muški.pa ko voli neka izvoli
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka