Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka
neznam kako vi ali ja immo off naplatim muški.
Da se nadovezem za ovo sto kaze jabuka da naplacuje muski, dolazi mi pre neki dan lik i kaze mi mozes li da mi dekodiras radio iz Audia Simphony, kazem mu ja mogu ali moras da ostavis sad sam u guzvi zavrsicu ti veceras, kaze mi on ok koliko ce to da kosta ja kazem 20 eura, pocne on meni jesi li ti normalan ima neki lik dekodira za 200 dinara ako ostane bez cigara kad ti naidjes samo odes kupis mi jednu paklicu cigara i neki sendvic za klopu i on ti zavrsi posao. Kazem mu ja odmah idi njemu i evo ponesi mu jednu flasu piva ja castim da mu sklizne to sto pojede. Ne budem lenj pa proverim i ono stvarno, ali ja ne mogu da verujem gde ovo vodi, uzas je blaga rec pa vi sad vidite...
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Pa kad se immo of naplacuje 20eu onda su cigare full cena za radio:)
mnogo kljuceva
bas lijepo pa taj je dogurao daleko da jos moze ikako da zaradi za pivo i sendvic.da je naplacivao bar iole realno imao bi i da jede u restoranu kao svaki dostojanstven covjek .
ko misli da ce cijenom pa dobije posao to mu se brzo vrati kao bumerang .kako taj jadnik uopste misli kupit sebi neki originalni aparat da moze i sutra da radi ako da sve sto zaradi za jedan sendvic
atm tuning
electronic key
------------------------
Ne budem lenj pa proverim i ono stvarno, ali ja ne mogu da verujem gde ovo vodi,
Makkki79,odakle ti ono beše?
pa jel znas gde to vodi..........na litvanski sajt,znas kakvu bazu imaju da dobijes cod iz seriskog broja i tipa radija..........da neverujes.......sve gotovo za minut..........zabolega za eprom,programatore,przenje...
ako je musteriji skup auto za odrzavat nek kupi golf2 kojem je navisa elektrika ablender i relej grijaca....
izvinut ces molim te, ali ne slazem se sa ovom konstatacijom, ipak "golf MKII" ima i auto radio u sebi
UCOT - Universal Code Off Tool
izvinut ces molim te, ali ne slazem se sa ovom konstatacijom, ipak "golf MKII" ima i auto radio u sebi
ako nije kodiran ne vazi se
cubybyby
Doktor specijalista za elektroniku
Taj dobio cigare i sendvic a ja ovde pomogao niko ni pivo da plati
ajd' dacu ja pivo, a ti cewape i ako mozes DP3 da mi posudis na koji dan
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
Znaci Branko i ti pocinjes za pivo da radis...
ako budeš prolazio kod tuzle biće pivaaaaa
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka