Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
mercedes a 168 140 benzin 2001 godina , nakon zamjene el . dijela brave i skidanja volana ostaje svjetliti abs - esp ,greške ćitane texom C 1504 inicijalizacija senzora ili niski napon i neda se obrisati
.u parametrima senzor pokazuje kut volana u stupnjevima i mijenja se okretanjem volana ,dijagnostikom ne mogu pokrenuti inicijalizaciju senzora niti poništiti grešku ,jeli greška u zavojnici iako pokazuje kut volana i što napraviti ,probao sam i okretanjem volana u lijevo i desno i opet isto
pa ako si prekontrolisao taj niski napon ostaje ti samo da promjenis diag
atm tuning
electronic key
------------------------
kjom si dijagnostikom probao?
piše sa texom
kjom si dijagnostikom probao?
probano sa texom ali neznam dali se može napraviti inicijalizacija dok je prisutna aktivna greška C1504,pojavljuje se i memorijska greška C1140 ali ona se da poništiti ,nije mi jasno ako bi senzor ili zavojnica bila neispravna onda valjda nebi pokazivao vrijednost kuta volana u parametrima, koja je procedura za kalibraciju senzora i kojom dijagnostikom se može odraditi ?
Za kalibraciju senzora kuta volana nije potrebna dijagnostika.
Pozdrav
dva put lijevi i desni i senzor kalibriran ali ako musterija glrda obavezno spoji dijagnostiku nek on bulji u nju
probao sam i to ne prolazi ,napon do senzora ima ,u parametrima mijenja vrijednosti kuta volana , airbag i sirena rade ,više nemam ideja jedino nabaviti drugu zavojnicu i probati sa njom .Hvala svima na savjetima i ako neko ima drugi način neka napiše.
ne znam na mercedesu,ali na vw kad otpojiš zavojnicu sa senzorom treba prvo obavezno kodiranje,pa tek onda
osnovno podešavanje senzora.da i tu nije takva procedura?