Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Trebao bi zamijeniti zadnje disk plocice na Renault Vel Satis,ali mi je na vozilu rucna preko elektronskog prekidaca.Interesuje me procedura zamijene zadnjih disk plocica,dali ima neko upute kao sto su kod vw pasata sa elektronskim otvaranjem i zatvaranjem klipova tj. u koji kanal treba uci da se vrate klipovi i koja je procedura.
imas u AD opisano cini mi se.
Zadnja izmjena od mb73 (04-12-2012 21:52:41)
nisi naveo kojom dijagnostikom radiš da ti netko može reći koji kanal i proceduru,znam da TEXA može odraditi otvaranje i zatvaranje klipova u dijagnostici parkirne kočnice,ako je riječ o reno CLIP to neznam.
nedavno sam ih radio na takvom autu samo 3.0 dci klipiči se vračaju normalno na navoj jedino nisam siguran za desni da nema kontra navoj.iz motora idu sajle na čeljusti.
nebi ja rekao da ima
imas u AD opisano cini mi se.
nedavno sam ih radio na takvom autu samo 3.0 dci klipiči se vračaju normalno na navoj jedino nisam siguran za desni da nema kontra navoj.iz motora idu sajle na čeljusti.
Kod tog auta modul elektricne rucne kocnice je ispod rezervoara povezan sa celjustima sa sajlama nije u sklopu celjusti ako npr na bmw f10, passat b6 itd. Znsci moze i bez diagnostike, samo otkacis prethodno sajle od celjusti...
Zadnja izmjena od LuxBih (04-12-2012 23:13:26)
pise ljepo"Brake pad removal and fitting"pregledaj manual koji sam postavio.
nebi ja rekao da ima
mb73 napisao:imas u AD opisano cini mi se.
Dali je bolje da prije uvrtanja klipova na zadnjim klijestima otkacim sajle na njima,kao sto je napisao Luxbih.
Pre par dana sam radio takvog vel satisa sa istim motorom i samo treba da zavrces klip nikakva dijagnostika ti ne treba! Pozdrav
Hvala unaprijed,puno ste mi pomogli sa savijetima i iskustvom na ovoj tipi vozila
Puno srece jarane!
Dali je bolje da prije uvrtanja klipova na zadnjim klijestima otkacim sajle na njima,kao sto je napisao Luxbih.
Naravno,bit će ti lakše jer je sajla kratka da bih pomjerio čeljust toliko da udje alat za vraćanje klipa,znaci otkacas sajle prije odvrtanja čeljusti...