Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Poštovanje novi sam u svemu ovome pa me zanima koji program i interface za diagnostiku koristiti na Meganu 1.6 1996 godište tražim po forumu već par dana ali nitko ne spomjinje to godište radio bi to iz hobija jer za to godište auta hobi postaje svakodnevnica. Unaprijed hvala
renault clip uzmes i radis sva renault vozila.
Rođeni za te novce koliko košta Renault clip ja kupim mlađi auto zanima me samo koji interface paše u moj auto dali je to obd , obd2 ili nešto treće možda neznam postaviti pitanje pa me slobodno ispravi ako sam u krivu ali ipak puno hvala na trudu
Tvoje vozilo ima obd konektor i mozes koristiti bilo koji kl kinterfejs.Sto se programa tice dovoljn ti je DDT2000, mogao bi da nabavis i neki stariji dialogys ili autodatu.
pozzz
Pa Dragan ti je dobro rekao,kupi clip ako mislis da imas pristup svim modulima u autu a mocices i komsijama iz "hobija" da naplacujes dijagnostiku..
uzmi autodatu i njezin kabal i radis sva auta a i najeftinija ti je
Zadnja izmjena od Kele (11-12-2012 21:53:20)
a gje ima da se kupi :lol::lol:
uzmi autodatu i njezin kabal i radis sva auta a i najeftinija ti je
Mislim da ima internet majstor,skoro je bilo reci u nekoj slicnoj temi.poz
Pirke
dugo se ovako nisam nasmijao na ovom forumu:
"uzmi autodatu i njezin kabal i radis sva auta a i najeftinija ti je"
Spajao sam ovaj auto, mislim Megana 1.6 s Autocomom i radi ga OK, ček sam se i začudio koliko parametara ima i brzinu spajanja
Zadnja izmjena od alldecode (12-12-2012 13:01:34)
Nema ga da se javi,verovatno mu ide dobro prodaja pa nema kad da se javi,samo malo strpljenja
samo auto data i nejzin kabel cita sve cak skida i kilometraze i moze se raditi i chip tuning heheheheheheheh