Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Imam problem sa uparivanjem novog cipa sa imobilajzerom.
Molio bih nekog ako je voljan da mi pomoogne.
Izgubio sam jedan kljuc,tako da sam morao kupiti drugi,narezao ga kod kljucara,kupio cip ali kljucar ne zna da upari.
Tako da sam ja nabavio vcds i nasao uputstvo na internetu,ali ne mogu da se logujem u instrument tablu da bih uradio uparivanje.
Auto je golf 4 1.6 benzin 2002 god
Hvala
login kod imas?
Naj prije dobro došao popuni profil treba da Kupis još neki uredjaj da bi mogao da napravis to sve
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
nemam login kod,kako da ga dobijem?
ides kod nekoga ko se bavi autoELEKTRONIKOM i ima programatore i ostalu boraniju za ELEKTRONIKU i zavrsite posao.
Nemam nikog u blizini ko se bavi time,a volio bih da to sam uradim,ako je moguce?
nece ti to niko ovdje reci druze, slobodno trazi dalje...
ja jos uvijek nisam shvatio svrhu ovog foruma!
sve se svodi na to idi kod majstora!
nebitno ako nemas majstora u svom gradu i ako je smijesno da se napravi, svi ce ti reci idi kod majstora...
Druze limp19,
Kako da ja njemu dam login kad mi treba dump od njegovog auta da bi ga iskalkuliso? To neide preko interneta. On nema siguran sam nista od programatora ili "zgodnu alatkicu" da ga odradi na obd... Eto ti meni reci kako da ga izkalkulisem bez ista osim dobre volje.
Ja godisnje jedan fin auto potrosim u nadopunjavanje "alata" i ako budem dijelio ono sto sam skupo platio ili naucio onda sam budala. Ok ovaj auto je star i manje vise nema ti nekih tajni i naplate, ali tamo odakle je on ima neko ko zivi od ovog posla.
Neznam zasto svi se nebave svojim zanimanjem, a nama ostave nase...
Lijep pozdrav.
Malo ste zalutali na ovaj forum, preslab je ovaj za vas, nadjite neki malo jaci ...
nece ti to niko ovdje reci druze, slobodno trazi dalje...
ja jos uvijek nisam shvatio svrhu ovog foruma!
sve se svodi na to idi kod majstora!
nebitno ako nemas majstora u svom gradu i ako je smijesno da se napravi, svi ce ti reci idi kod majstora...
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena