Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam dilemu koji od ova dva aparata da kupim.
svi kazu da je brain bee dobar a za ovu texu nigde nista nisam ni procitao ni cuo, osim u reklami:)
interesuje me da li neko ima TEXA AXONE DIRECT i kakva su iskustva sa njim?
texa je dobar aparat ja ga ima vec tri godine, ali zapamti ni jedan univerzalni aparat ne radi sve najbolje je ko ima mogucnost da ima texu brain bee kts itd. Ja sa texom nema nikavih vecih problema izuzev kod nekih fordovih starijih modela, i neki reno, ali Mercedesa VW opela BMW sve talijane radi fantasticno.
po meni texu,imam jako dobro iskustvo sa njom,ali univerzalni je univerzalni..
hvala na savetima, ici cu ovih dana da pogledam texu kod dilera.
jedan lik mi kaze da texa nema funkcije kao brain bee, tj neke adaptacije, kodiranja kljuceva i sl. interesuje me da li je to istina?
kako texa stoji sa dopunama, da li su obavezne, sa can protokolom i sl?
texa je pouzdanija........... mada i bb ima nad njom neke prednosti ali i mane.........
radim sa txt , i dobra je, jedina mana sto mras update da placas, nemoze se nesto smuvati`, bb vec moze na crno.
koliko sam radio nisam primetio da me laze, dok sam cuo od kolega da bb oce nekad da malo slaze, ali je isto profi uredjaj
bolje biti MRTAV pijan nego MRTAV trezan!!!!!
Zna li iko koliko je para TEXA AXONE DIRECT ?
ja imam txt i brain bee i mogu reci da sam zadovoljan sa jednim i drugam ali ipak mislim da je texsa kvalitetniji uredjaj pogotovo sta se tice kodiranja i sl. stvari kod brain bee mislim da je dosta lose prevod uradjen moje miljenje i preporuka ipak texsa.
u radu je spas a spasa nema
Pozdrav,
Slazem se da je Texa bolji uredjaj.Imam Axone Pad i jako sam zadovoljan,godisnji update je oko 600 eura i ne moze da se klonira kao starije verzije texe AXONE 2000.Cena novog uredjaja je 3000 eura sa pdv.
Pozdrav Dejan
Texa axon direct u Sarajevu i to kako kažu da je sada u mijesecu oktobru akcija za ovaj ureðaj zajedno sa pdv-om puna cijena iznosi 7930 km.Neznam da to nije malo preskupo za današnje vrijeme jer non-stop izlaze neki novi programi,a mislim da kojim sluèajem postoji još neki od konkurenata nebi sigurno bile ovolike cijene.
Texa je dobra moze da radi kao svaka univerzalna dijagnostika