Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Radi se o 1.4 16V 1997. Iskre ima ali dize nekad uopće ne šrpricaju a nekad špricaju tek da nešto goriva izađe.
Zanimljivo je da +12 na dizama ima, a kad osciloskopom mjerim signal na drugom pinu, ima i signal. Nije mi jasno zašto dize ne otvaraju?
Pritisak goriva?
Pritisak je preko 3 bara. to bi trebalo biti ok
Da li automobil duze vremena nije paljen pa su mu dizne zapekle?
dize kad ih stavim na stol za ispitivanje špricaju. na vozilo sam stavio drugu diznu za probu i potpuno se isto ponaša. Dali je moguće da iako signal iz centrale izgleda ok, da ima slabiju snagu i da nemože dovoljno jako otvoriti dizu?
Proveri probnom lampom da li na svakom dzeku od dizni imas impuls! Znacu u onaj dzek sa dve zice sto dolazi na diznu spoj probnu lampu i u verglanju auta ona bi trebala da treperi!
Obicno crkava ecu! Ali proveri parametre map senzora!
Bosch KTS 570
koliko preko 3 bara.
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Kolega pogledaj ti da ti nije katalizator zacepljen,imao sam jednom takav slucaj
Radi se o 1.4 16V 1997. Iskre ima ali dize nekad uopće ne šrpricaju a nekad špricaju tek da nešto goriva izađe.
Zanimljivo je da +12 na dizama ima, a kad osciloskopom mjerim signal na drugom pinu, ima i signal. Nije mi jasno zašto dize ne otvaraju?
Bosch KTS 570
signal ecu ti je slab proveri inatalaciju u drugi slucaj menjaj ECU.
Danas bi trebao dobiti drugi ECU za isprobati, pa ću vidjeti. Inaće odgovor za "Neso", signal sam mjerio osciloskopom i daje signal, zato me to i zbunjuje. Dobim osječaj kao da nema dovoljno snage za otvaranje diza?
Ako ne upali sa drugim ECU, provjeriti ću katalizator i map, kako mi predlažete.POZZ
Dobio sam cloniran ECU, i auto je upalio! Zanimljivo je da je ispitivanje Ecu ustanovljeno da je ispravan, ali eto nije bio!
Hvala na suradnji i pozdrav!
Tehnički gledano dizne ne dobijaju signal nego struju, da si tako na to gledao bilo bi ti lakše otkriti problem.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka