Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam jedan problem sa ovim pasatom nece da pali dijagnostika spajana i greske nisu nadjene,u parametre i mjerne blokove nemogu uci uopste ne otvara ali u ostale module se moze ,u instrumentima sam nasao jenu gresku--relej motora--- proban drugi rele ,pregledani osiguraci,komplet tabla sa osiguracima i relejima prebacivana i nista ,da napomenem da struja na pumpu u rezervaru uposte ne dolazi .probao sam direktno i pumpa radi ,jednostavno auto ne dobija gorivo al sad zbog cega jel moguce da je ozicenje sto nisam gledao ili je ECU jel ko imao slicni problema
nije ti mjerodavno to sa provjerom pumpe proveri neku diznu da ne steka
1.9 ne bi trebao da ima piezo injectore! Kako nece u parametre? Jel ulazi dijagnoza uopste u ECM? Ali treba proveriti mase i napajanja za ECU!
Nesto ti tu ne stima, cini mi se da si ti nesto propustio, kako moze uci i ocitati greske a ne moze u parametre????? nemoguce, taj relej zna prijaviti u motornoj elektronici kada ode neka od dizni, mada ako si siguran da je 1.9 nisu dizne, provjeri ti jos jednom to oko parametara, gresaka i tvoje dijagnostike.....
moze biti i da ecu ne salje struju na pumpu ako ne radi neka dizna a kad dovedes struju na pumpu jesil probao paliti.
nasao sam sta je riknuo procesor, dragan gresku sam ocitao u instrumentima a u motornoj elektronici mi je izbacio da greska nije nadjena ,nema prilagodbe ,parametrima uopste nije bilo moguce pristupiti znaci neotvara
jel moguce zbog neispravnog procesora da se nemoze pristupiti parametrima
Pozdrav,
Razmisli malo pa će ti biti sve jasno...
ma jasno ko dan
Pozdrav,
Razmisli malo pa će ti biti sve jasno...