Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
koi interfej uzmeti za programiranje kluceva vase iskustvo ???
SBB?
AD 900??
T300??
ZED BULL??
MVP??
znaci iskustvo je iskustvo ja priznajem da ima viseh iskusni od mene pa zeleo bih cuti nivno mislenje ???? dali sam nesto pogresio???
Moras druze dati i ti neki doprinos radu ovog foruma,kolko vidim zasad samo skupljas informacije
razmislaja izmedju (t300,SBB, MVP) uzeti t300 sta vi mislite ????
Tango definitivno, sve stalo je buranija
ma ja sam u velikoj dilemi izmedju t 300 ili zedd bull ???? pa nek pise koi je radio i sa jdni i sa drugim.
Kolega nemozes usporedivat t 300 i zed bull, nego t 300 i sbb. Ja imam sbb i nesto odradi u tren a nesto nula bodova (naravno kinez). Tako da je najbolje oba, a zed bul je posve drugi uredaj za druge svrhe.
kolko znam zed bull odlicno cita kodove kljuca.
Kolega nemozes usporedivat t 300 i zed bull, nego t 300 i sbb. Ja imam sbb i nesto odradi u tren a nesto nula bodova (naravno kinez). Tako da je najbolje oba, a zed bul je posve drugi uredaj za druge svrhe.
tango svi su ispod njega
Pa da kolega tu si u pravo ali sbb ili t300 nemoze citat kodove, zato usporedba nema smiisla. Ali to sad nije bitno jer je najbolje da imas oba. Ili najbolje orginal...
kolko znam zed bull odlicno cita kodove kljuca.
delek napisao:Kolega nemozes usporedivat t 300 i zed bull, nego t 300 i sbb. Ja imam sbb i nesto odradi u tren a nesto nula bodova (naravno kinez). Tako da je najbolje oba, a zed bul je posve drugi uredaj za druge svrhe.
zedbull original
Necu da sporedujem ne smo se dobro razumeli ne sporedujem t300 i zedd bull naravno da ima razliku izmedju .da bolje je imati oba dva, ali za sad si mogu dozvoliti samo jedan pa pitanje bi bilo sledno koi od oba dva ima visu primenu tu bi mogo dati najmeredavni odgovor onaj koi koristi oba dva ???
hvala
Zadnja izmjena od stole (25-01-2013 07:47:10)
Vidi ovako i zedbull i t300 ti trebaju.sve zavisi kako mislis da.se bavis sa kljucevima ako si vikend majstor radice ti posao
Ubedljivo naj bolja masina je tmpro2 preskupa je ali pravi i malu decu
Gledaj da kupis orginalnu masinu isplati se.
I jos nesto ko god zaradjuje sa.tim poslom za zivot recice ti da je ovaj posao igra bez granica stalno ulaganje
mnogo kljuceva
tmpro2 znam cuo sam za ovo ali iskreno nikad je nisamni video kako radi, sepak moja dilema ostaje izmedju t300 i zedd bull ???
Kolega sto se tice uredjaja za vadjenje pin kodova i programiranja kljuceva imas ih bukvalno 1000, sve sto si nabrojao ako se bavis izradom kljuceva moze samo dobro da ti dodje i bilo koji da uzmes neces pogrijesiti. Fora je samo sto skoro svaki uredjaj za kljuceve povlaci jedan za drugim i uvijek nesto novo izlazi. Sve ove nabrojane uredjaje imam i svaki mi je posluzio a ako se ozbiljnije bavis kopiranjem ili izradom kljuceva imas uredjaj JMA trs5000 sa svim klonerima meni se odlicno pokazao i zadovoljan sam. Nadam se da ces se vec odluciti za nesto.:)
Zadnja izmjena od vlado-kljucar (27-01-2013 03:48:25)
ATM chiptuning Balkan +38269495496
Danas sam bio kod jednog kolega i kaze da SBB (clon) je bolji u odnosu t 300 tako mi govori od njegovog iskustva ,sta govori vase iskustvo????
sve zavisi onaj koi ima sbb on kaze bolji je onaj koi ima zedbul on isto kaze i onaj koi ima t300 isto kaze a najbolje je imat sva tri i mirna glava naravno ko se bavi profesijonalno a ne vikend majstor koi kupi jedan od ovi uredaja i kaze ja sad mogu da kopiram kljuceve
Stole, Toni ti je odlicno rekao svak svog konja fali
sve zavisi onaj koi ima sbb on kaze bolji je onaj koi ima zedbul on isto kaze i onaj koi ima t300 isto kaze a najbolje je imat sva tri i mirna glava naravno ko se bavi profesijonalno a ne vikend majstor koi kupi jedan od ovi uredaja i kaze ja sad mogu da kopiram kljuceve
ATM chiptuning Balkan +38269495496
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka