Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima, naime pre par sati susreo sam se sa navedenim problemom i neznam kako ga rijesiti.Auto se sam ugasio u toku voznje,gledao sam i dijagnostikom i pise senzor temperature goriva.Pumpa radi.
Bilo kakva pomoc je i vise nego dobrodosla.
brate nemora uvijek da bude do elektronike jes da je petica ali pogledaj da nije kais moras dati vise podataka da bi ti kolege mogle pomoci
A koji motor, godina?
Gledao kais nije ni on nebi dalje ni isao da jeste,pumpa mu radi kao sto sam naveo.Morao sam da ga doslepam jer nikako nije htio da upali samo vergla,a sam se ugasio u sred voznje pregledao sve sto je do mehanike nista nisam nasao cak sam i pumpu i filter gledao nista sumnjivo jedino da zamjenim filter pa da vidim mada sumnjam da je do toga.
Pokusaj da mu zatvoris povratno crevo izmedju tandem pumpe i filtera za gorivo mozda mu je oslabila tandem pumpa, a mozda je i crkla! Za pravu proveru ti treba manometar!
dali verglanjeto e so normalen zvuk ili e zabrzano ili so druga nekoja promena na uvo ...
Sta kazu parametri! Obrtaji motora i pritisak goriva?
Bosch KTS 570
Vidi klapnu da nije zaglavila u zatvorenom polozaju...
stefane jesi li ti majstor il ne,predstavio si se kao da odskora radis sa vcds,ako nemas servis zabrinjavas me valja mjenjat profesiju...
hehehee vidi kako se brcak prepao konkurencije ....salim se naravno
stefane jesi li ti majstor il ne,predstavio si se kao da odskora radis sa vcds,ako nemas servis zabrinjavas me valja mjenjat profesiju...
salim se i ja naravno,zarada se ne otima od drugih ako ti je sudzeno da zaradis koju kintu i zaradices je,a i ako nije majstor treba da zna da dijagnostika ne popravlja auto iskustvo je svetinja vidi sta mu je rekla dijagnostika pa ako nemas iskustva kolutaj ocima,pozdrav.