Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, imam problem sa kickdownom ustvari kad stisnem gas do kraja nakon nekih par sekundi upali mi se ona servisna lampica motora, i odjednom izgubi se snaga motora tj. turbopunjac odjednom prestane radit. Ugasim auto ponovno ga upalim i opet sve radi normalno naravno dok ne stisnem kickdown
Ovak Mercedes je 2003 g. 220 CDI
Auto sam spajao na orginalnu dijagnostiku i pise da je sve ok, a na wurthovoj mi izbaci da papucica od gasa nije u redu pa ako je tko od vas imao kakav slican problem ili isti bio bih zahvalan na bilo kakvoj pomoci.
Nesto tu ne stima, na originalnoj nista a na drugoj ima greska, vozi to nekom ko zna malo bolje, i mora biti neka greska..........
Pedala gasa... što je najgore nece ju uvijek zapisat kao grešku!
Pozdrav
Ništa čudno, 1-2 puta star nije izbacio grešku a univerzalac je, meni se to desilo tak da ono....
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ma da al auto normalno reagira na gas sam kad se stisne kickdown onda podju problemi, a na ovim testovima pise da je dugme za kickdown uredu, sto zbunjuje neznam sta da radim nebi mjenjao pedalu ak nisam 100% siguran jedino probat nac neku sa otpada. I jos jedno pitanje na tabli mi svako malo pokaze da baterija nije u redu, mali akomulator pregledan i uredu usporedjeno sa novim a veliki nov, altenator puni ok 13.xx - 14 volti.
Zadnja izmjena od Jurica00 (07-02-2013 22:21:42)
Jer si pogledao malo parametre Mafa i Egr? Da li mozes u parametrima da izmeris pedalu gasa? Dali ide do 100% kada stisnes do kraja?
Zadnja izmjena od Sasa1980 (07-02-2013 23:26:15)
Bosch KTS 570
Pusti ti prekidac i to sto ga cita, nije on u pitanju. Ako imas Star tad vozi na umjerenim okretajima i davaj das povremeno do kraja dok ne upali lampicu motora. Tad procitaj gresku, ali nemoj auto gasiti, pa kad ju dobijes na ekranu udji u gresku sa F8 i vidi uvjete pri kojima se to desilo. Vidjeti ces da ti napon signala sa pedale bjezi iznad normale. Naravno da radi normalno dok nije tamo gdje se signal ne poklapa... A sto se baterije tice procitaj graske u BCM-u Starom. Sto se tice toga sta i kako evo ti link na literaturu pa malo prouci temu.
Napone oba akumulatora izmjeri ujutro prije paljenja a ne nakon voznje
Pozdrav
Evo jutros sam izmjerio voltaze na akomulatorima temperatura vanka je -4, mali akomulator pokazuje 12.33 V a veliki 11.70 V a za ovu pedalu nemogu provjerit jer nemam starovu dijagnostiku nego wurthovu prije mjesec dana bio kod jednog majstora sto ima a on kaze sve ok, probacu jos u voznji sta ce mi pokazat dijagnostika kad se desi ovo sa kickdownom hvala momci na savjetima
zar nije malo ovo 11.70
mjeri napon dok palis na velikom akumulatoru nesmije pasti ispod 10 V
a neznam uglavnom veliki akomulator sam kupio nov prije dva mjeseca, 90A Vartin i nema nikakvih problema sa njim prije mi je bio od 100 iz traktora al je isto javljalo
Nikola123 nisam razumio tvoj prijedlog sta bi sa tim trebao postići?