Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
zna li možda netko koje su oznake na remenicama bregaste i radilice i na bloku za stavljane motara fiat 128 u mehaničku fazu unaprijed hvala
jel to kao u zastave 128 sa zubcastim remenom?
hmm nisam siguran, jer nisam ni ja vidio motor takav, ali mislim da bi trebo bit sličan... idem nako natjecanje a praktični dio se izvodi na to motoru pa me zanima
pogledaj u AD zastava (jugo) 1.3 motor to bi morao biti slican onom u 128.
onda nemoj da ides na takmicenje posle ovakvog pitanja
bice manja bruka....ili je nece biti uopste
sa ovim pitanjem ni prijemni nebi prosao
A jel treba tu poslije sinhronizacija sa dijagnostikom, i koji diag. to radi ???
ma nabavit cu ja sada motor za vježbat pa vidjet, ali me zanima ovako, znatiželjan sam prije nego motor stigne... jer na stojadinu znam kako ide, ali mislim da su motori isti
kod fiata i zastave oznaka ti je na zamajcu,obicno bude crta ili nula na zamajcu i poklapas je sa onznakom na zvonu mjenjaca i to pratis kroz rupu ostavljenu na gornjem djelu mjenjaca a ako nisi siguran odvrnes 1 ili 4 svjecicu i podignes klip u GMT i sam ce ti se kasti a na bregastoj ces isto tako saznati kad ovo odradis.
zna li možda netko koje su oznake na remenicama bregaste i radilice i na bloku za stavljane motara fiat 128 u mehaničku fazu unaprijed hvala
Zadnja izmjena od mb73 (10-02-2013 20:43:16)
znam kako je na zastavi ali nisam znao za fiata, jer idem na praksu u ovlašteni VW i Škoda servis pa i nemam baš iskustva s tim starijim motorima
eto stavio sam ti neku sliku od zastava 1.3
LP.
Sve je to slično, ali nije isto. Recimo, isti motor na z101 i na yugu 55 se ne zupči isto, tj reperi su drugi.
Dakle, daj tačnu oznaku motora 128 A xxxx, pa ćeš dobiti uputstvo.
a sta cemo sa onim prvi klip u GMT bregasta na vagu itd itd itd ako si jos na praksi ovo moras da znas
Mlad si naucices samo napred nikad se sve nezna.pozdrav i guraj samo
Pirke
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka