Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Zanimaju me vaša iskustva s lincos alatima, pogotovo s gedorama i račnama ?? ako može pomoć.. unaprijed hvala
kupio sam dosta toga kod njih , gedore loše , dizalica i kompresor još se uvijek drže (made in china) bez ikakvih problema, a ovdje možeš pogledati i moj post ako trrebaš još kakve informacije pitaj
gedore loše ??
Tako je pola od onih gedora sto sam kupio vec je u smecu , gedore za alu felge su pukle vec nakon deset dana
a jel bar račna vrijedi nečemu
Sama cena ti govori o kvalitetu.. ako bas nemas para bolje uzmi force, tu je negde sa cenom a bolji je od lincosa.
Lincos ? Par puta naručio i nikad ništa došlo, nazovem i pitam, nemaju, javit će, ja čekam već 6 mjeseci i niko ne zove, toliko o lincos
Ne pitaj me ono što ne znam !
u budimpesti su dobro snabdeveni
ex-yu se odande snabdeva-dovlaci
ne vrijedi kod ovog našeg u hr. zvat telefonski kad ni on sam nezna šta ima na stanju tako je bilo sa mnom kad sam došao tamo alata svuda i po dvorištu nedaj bože nikome , a našao sam alata za koji ni on nezna da je tamo , dobro je zasad služi , dok su gedore katastrofa
Ja sam cak iso u Sofiju po linkos-jos nije bio ni u srbiji a ni u hrvatskoj .kad odem ocekivao sam magacin pun ,biras kupis i to je.kad sam naso adresu magacin potpuno prazan radno vreme a nigde nikoga neozbiljnost.jos su sada i cene podigli gore dosta.da se ja pitam force je vrh u toj klasi.poz
Pirke
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka