Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Evo zanima me dali neko zna i dali je radio bosh pumpe sa elektronikom na vrhu pumpe zanima me dali ko zna koji kvarovi se pojavljuju na tim elektronikama i dali je moguce rjeciti bes skidanja pumpe .i zanima me dali je moguce popravit opelovu elektroniku to jest isuzu centralu od pumpe ako ko ima iskustva s tim bio bim zahvalan da podjeli koji savjet.
u radu je spas a spasa nema
Pozdrav druze. Vidi imas postova na ovu temu ali verovatno nisi trazio. No evo ti par mojih iskustava:
Skines poklopac. Vakum pumpu i lemilicu u ruke i skines kompletnu plocu iz kucista. Ako je ploca dosta ostecena imaces sta da vidis i vec po otvaranju same kutije i pre skidanja ploce iz njene kutije. Znaci sve vodove koji su goreli prelemis ili prespojis provodnicima. Takodje po vadjenju ploce iz kutije pregledaj sta je gorelo pa menjaj, mislim na bakarne vodove. Ako imas ostecenja na polu provodnicima e onda je tu malo problem jer ja do sada nisam resavao takve stvari jer nisam imao adekvatnu semu takve centrale niti gotografiju ispravne pa ti tu ne bi mogao pomoci. Znaci , uglavnom je problem do nagorelih vodova ili hladnih lemova na samoj ploci. A ako nema nagorelih vodova a plocu prelemis i pumpa i dalje nece da radi onda mislim da trazis drugu plocu ili cekaj jos postova na ovu temu pa ti mozda neko i predlozi nesto pametnije.
Pozdrav grupi od Srdjana iz Zrenjanina
Ako hoces iskren odgovor postavi iskreno pitanje
postavio si pitanje na krivoj adresi treba da postaviš u opel dijagnostika tamo ti je dosta pisano o tome problem tako da æeš lakše dobiti odgovor bilo je i nekih slika kako to riješiti
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem