Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav,
Na vectri 1.9 cdti, nakon voznje od 150 km bez problema, dodje do primetnog opadanja snage, da bi se nakon nekih 30 minuta, to opadanje svelo na totalno propadanje snage. Motor radi ok na leru, ali prilikom dodavanja gasa se gusi, prilikom cega mnogo dimi... Obirom da se auto trenutno ne moze kopcati na dijagnostiku, ima li neko mozda slicno iskustvo da podeli sa mnom?
Hvala
Zadnja izmjena od sekretar77 (17-02-2013 21:06:53)
gusi ili nema snage??jtd se tesko kvari.......abgas pritisak kontrola za tu god
je napisao skrivenu poruku za korisnika: sekretar77
Motor ima snage tek da krene na leru, svako dodavanje gasa znaci obaranje snage i izbacivanje oblaka dima...
Komsija (MN026) moze pomoc prijatelja ?
Auto ce za par dana biti u Smederevu, mozete ga pogledati, uraditi dijagnostiku?
Proveri EGR ventil!
Bosch KTS 570
Naravno da hocu, znam da je to kod njih boljka. Ali mislim da ipak treba da uradim kompletnu dijagnostiku....
senzor protoka zraka,turbina većinom ..može biti i itd.. itd.. bez kvalitetne diag. samo možemo nagađati
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
prvo okaci tablice ,pa kad budes pokretan lakocemo..........
Bas iz tog rasloga mi i treba dijagnostika, i to vec za sutra, jer sutra auto na slepu stize i prilicno je pokretan dok ga vuce drugi....
Komsija MN026 imate PM....
Pozdrav svima,
Evo da dam, nadam se, epilog...
Potpuno zapusen DPF i EGR! Auto nije mogao uopste da upali, sve dok nije ociscen EGR i otkacen auspuh. Zatim je sledilo sredjivanje racunara i na kraju fizicko uklanjanje DPF-a. Auto pali, radi i vuce... Hvala mastorima Mikiju i Banetu iz Pozarevca....
Pozdrav svima!
E sad ako je strucno otlonjen FAP bice dobro,ako ne bice belaja
Bosch KTS 570
Nadam se da ce biti dobro...
U onoj guzvi juce, zaboravih da pitam majstore o ukljucivanju nekih opcija na Board-u...
Moze li se ukljuciti pracenje parametara potrosnje i sl. na Board GID? Sta se sve moze aktivirati?