Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam u servisu reno kango 2005 i njemu je fabricki kasetofon al nem kod ,vadio sam kasetofon da vidim dal nema negde na njemu zalepljn ali nema. Dali biste mogli da mi pomognete da nadjem kod il da ka odkodiram
Ako imaš koga u renou zovi, oni imaju to po broju šasije, ako ne ima ovdje deèki koji ti mogu pomoæi.
odnesi kod kakvog tv majstora koji ga dekodira nek i on kruha jede
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Nismo mi vidoviti pa da znamo koji je model radia u tom autu, ajde napisi koji je model radia, serijski broj daj malo vise infomacija, bar to mozes da odradis ako vec neznas koji je cod radia?
Zadnja izmjena od makkki79 (12-08-2009 13:46:32)
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Auto je do skoro bio neispravan imao je priblem sa injektorima u ovlascenom bosch servisu nisu lepo ustelovali injektore i nej mogo da radi pa sam izmisljao neki aparat za ispitivanje i stelovanje i kad sam to zavrsio musterija hoce i kasetofon da mu uradim pa sad pitam vas za pomoc sta da radim. pozz svima
@marko ovako iscitas 24c32 okacis ovdje bin nakon toga dobijes code ako nemozes to da odradis bas onako kao sto sam naveo u prethodnom postu na serviskod nekogko dekodira
pozz...
Marko 87,
sta si ti po zanimanju auto-mehanicar, napisi tacan model radia 22DC259/62? i na kraju mora da bude neko slovo, trebalo bi biti slovo "F" napisi tacno to je bitno?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
@makkki79 sta mislis da tvoj komsija dodje ovdje na forum i trazi code iz sn ja mu ga napisem ... kako bi se ti osjecao???ajd malo razmisli o tom zasto nekom drugom moras pisati domacu zadacu??ako jemajstor zna sta treba da odradi u protivnom zna se na servis
pozz...
P.S.
nema ljutiti se
skyline GTR,
slazem se sa tobom u potpunosti, ali pomoci cemo mu posto se covek prvi put javlja, sledeci put nema pomoci ako nezna da iscita i postavi dump !
Sta mislis, pozdrav!!!
Po zanimanju sam auto i moto mehanicar ,ima u kvadratu neki broj 7700 434 436 --F i nema vise nista da pise cak i nema displej na njemu vec je bordu na tabli a mogu da slikam i da vam posaljem na meil
NE,pomazes mu sto ga usmjeravas pravim putem ... ako ima iscitan bin i ti mu das code to je pomoc .. das iz sn nisi pomogao .... @marko ovo sto cu sad da kazem neodnosi se na tebe , sta mislis da je ukraden ark kojim slucajem??a code se djeli sakom i kapom o tom se radi neka ga citaju.svakom treba pomoci ali neka se svako prethodno napati i potrudi ..
@marko ako ces savjet,nadji kakvog elektronicara dati radi te poslove na novijim autima obojica profitirate a u tandemu radite
pozz...
eeprom 24c32 kod uposlednjem redu pozz
Ma odnesi to nekome ko zna da dekodira ili u renaultov ovlasteni servis...:) Bezveze da se ne mucis sa išèitavanjem codova