Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozzz
Auto se ugasilo u vožnji, nema grešaka, mijenjao EDU pumpe ima i napajanje, mijenjao ECU Motora i ne pali upalim ga na Sprej radi čitam parametre sve ok obrtaji napajanje ECU itd, dijelove prebacivao na drugo Auto pali i radi, dali je meoguće da je Pumpa stradala .......
moguće mehanički kvar . imao sam slučajeva
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
Jer je to Opel sa Isuzu motorom?
Bosch KTS 570
jasta je,Y17DT=1.7D DTi isuzu.
Zadnja izmjena od mb73 (23-02-2013 01:19:44)
Imao sam problem dva puta,jednom je bila pumpa u pitanju a drugi put EDU,jer ako auto pali na sprej znaci problem je gorivo,ako dovod je dobar i EDU takodje onda ti ne gine skidanje pumpe
Bosch KTS 570
mislio sam ovo gore na pumpu
moguće mehanički kvar . imao sam slučajeva
EDU sam postavljao drugi imam na stanju, probao i sa drugom autu auto pali radi, spajao sam ga na Flašu zakačim na haubu 2-L nekoliko verglanja i nema goriva, ali ne pali na cijevima se pojavi ponekad po koja kap goriva... Pumpa je skinuta i na ispitivanje poslata pa videjt cemo sta je ....
Imao sam problem dva puta,jednom je bila pumpa u pitanju a drugi put EDU,jer ako auto pali na sprej znaci problem je gorivo,ako dovod je dobar i EDU takodje onda ti ne gine skidanje pumpe
za bosch pumpe sam napravijo tester ;uzeo el,pumpu manjeg pritiska i kada nisam siguran dali je mehanički kvar spajam je na dovod gor. i u 90% slučajeva mi je pomoglo. jako korisno i jako jednostavno i svako od nas ima barem 10-ak el.pumpi koje stoje u radnim stolovima,starim dijelovima,pod nogama.,.,. znači džaba imamo alat
pumpa je riješen problem
Bravo kolega,cenim to kada covek javi kada resi problem a ne kao neki pomognes mu a on ni ne javi dali je resio problem
Bosch KTS 570