Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Moze li neko ako imaj ovaj cd iz naslova da mi uslika djek orginal sa zicama ili vec da mi napise na kojim pinovima su izlazi za zvucnike a na kojim ACC, B+, GND, Remote, A.ant. Unaprijed hvala
A dovoljno je u google napisati sony bla bla bla.
Evo ti adresa weba gdje možeš probati vidit o shemi za taj radio:
Hvala skinuo sam to uputstvo prije nego sto sam ovdje pisao,ali mi ne pomaze jer nemam djeka nikako pa mi ni uputstvo sa oznakom boja nemoze pomoci puno,jer iz upustva se nevidi gdje ide koja zica na djek, moze slika ili neko da napise na kojem pinu je koja boja zice.
Mozes da otvoris radio i vidis gde sta ide (tako bi ja uradio), ili ako mozes uslikaj prikljucak pa posalji.
Evo ti sema povezivanja tog auto radia, uslikaj konektor pozadi na samom radiu pa postavi!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
ev je
ziv bio
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Da slicno u mom slucaju B+ i ACC samo zamjenjena mjesta, Gornji red od pina 8 GND pin7 ACC pin6 A.ant pin5 Amp, zvucni imaju isti raspored.Pozzzzz
Zna li neko gdje se moze nabaviti adapter da se SONY CDX-GT434U spoji u astri G 2003.godina da bi se koristile komande sa volana
nekad je to imala firma Dobar zvuk iz Zagreba,ne znam da li to još uvijek imaju jer ga nisam ugraðivao jedno 5g. radi tako da se negdje mora smjestiti IR dioda od interfacea koja æe upravljati radiom (radio mora imati moguænost daljinskog upravljanja) a interface se spaja na komande sa upravljaèa.Sjeæam se da sam ga ugraðivao na zafiru,ali to je isto kao astra g i bilo je sve ok.Potraži na webu imaju svoju stranicu,pa ih nazovi i pitaj,mislim da je to išlo samo po narudžbi...
davno sam to gledao cjena je bila prilicno paprena oko 150e se je vrtila sad neznam koliko kosta,znam samo da je skup luxuz za tu namjenu
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool