Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ja sam ti istinu napiso i to iskreno iz bez podje*avanja, a ti ako mislis da znas sto onda pitas?! Budimo realni polovina majstora ovdje to neznaju odradit to sto ti trazis, a neki se vec bave godinama ovim poslom. Ti mislis da se takve stvari uce prekonoci treba puno para puno ucenja i puno srece i mozak da to sve pohrani nije to ni za svakog da bi se te stvari naucile.
NEMOZES dizati boost turba vcds-om a ni startno ubrizgavanje. Mora se izmjeniti "kartografija" motora, znaci vise mapa, odnosno to mora neko ko se razumje u problematiku odraditi, sto ti iskreno svjetujem jer kad se odradi kako treba bude bez stetnih efekata i imas nekih 30-ak konja sigurno.
pozz
Zadnja izmjena od LuxBih (03-04-2013 15:04:17)
pozz
Sve je to uredu, ali kad vidis neke forume zatvorenog tipa gdje je clanarina 500$ bez kojih nema ni zavirivanja ni nista onda se zapitas neke stvari......
Prvo kupi uredjaje koji citaju i koji mogu da iskalkulisu pin kod za kodiranje kljuceva, a uz to moras uzet uredjaje za programiranje.
Sve to nosi mnoooogoo mnogooo para, a ako mislis da se bavis ovim iz hobija onda ti to i ne treba.
Zadnja izmjena od vlado-kljucar (03-04-2013 21:24:10)
ATM chiptuning Balkan +38269495496
ja mu napisao di ima za 50 eura start korekcija a on bi dzabe nesto a kod tog istog bi se cijela mapa na 120 ks dala za 150 eur rijesit
i jos bi dizo tlak turbine preko vcds koji je za 15 eur stigo iz kine
krasno