Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pozdrav posto nisam nasao temu za volvo vozila,interesuje me dali je iko skidao filter goriva na volvo xc 90 2.4 t5 dizel,nalazi se nazad kod rezervara i plasticni je ustvari ulozak je al kako sam probao i vidio to nece da se odvrne gore,pa me interesuje dali je neko skidao cijelo kuciste pa da lijepo to odvrnem na stolu,da nelomim,najrade bi ga skinuo,,
hvala unaprijed
skida se normalno odšarafiš donju polovicu to ti samo izgleda da če se sve raspasti.
uspijelo danas uz dosta straha da se sta nebi slomilo,al uspijelo malo jace i ide,a stego ga do kraja,
al sad druga stvar rucna kocnica,trazim gdje se steluje,i kako da to malo nadode,jer covijek kaze da mu je sve novo nazad i vidi se da je stavio nove diskove i pakne za rucnu al jos uvijek ide duboko,papucicu sam rastavljo al nema nista na njoj da bi se stlovalo,ehh dalje nisam dok se malo nevidim sa drugim da nebi bezveze raskopavo cijeli auto,,
Zadnja izmjena od draganford (18-04-2013 07:44:52)
Ovo sto je dragan okcaio to je to za racunu ali prije toga moras nastelovat u dovosima diskova kao na prikolicamam i onda klijesta i na maks. Prvi kad nam je doso na stelovanje rucne, mi sve postelovali otiso na tehnicku vratio se nije bilo dovoljno onda smo skontali da se mora i to na diskovima.
pozz
hvala za slike sutra cu u akciju da to sredim a kako sam vidio nema u dobosima,za stelovanje jjer sam skinuo da se u to uvijerim,dali ima ili nema,jer nisam bio siguran ili je neko to izvadio,pa cu sutra isprintam slike i da uradim i to rijesim,
hvala svima
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka