Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ukratko da objasnim u cemu se radi .Imam fiat stilo 1.9 jtd 120 PS 2006 godiste pre neki dan prikljucim ga na dijagnoze intrerfejz i prijavi mi da ima ovu gresku : P 0504 brake pedal switch , ja je ponistim sa dijagnozom ali se ona posle odredenog vremena ponovo pjavi, mislim da je nesto u vezi kocnica ali nisam siguran, znali neko mozda u cemu je problem svaki komentar i sugestija bila bi od pomoci.
kad dodjes iz njemacke otjeraj kod kolege reufa on ce ti to rijesit on je iz bp.
sala kroz mijerne blokove vidi dali ti uredno vidi kada je kocnica stisnuta ili odpustena
najvjerovatnije ces morati mijenjati stop salter na predali kocnice
kolega bjeli je u pravu.
vjerovatno ćeš morati promjeniti stop prekidač pedale kočnice, ali prvo pogledaj parametre...
Ljubav je slijepa, ali je brak iskustvo koje otvara oči...
hvala na brzim odgovorima ,moram li kod majstora ili mogu to sam odraditi prekidac pedale kocnice promeniti mislim na to morali se kodirati taj prekidac ili samo zameniti .
samo zamjeniti,neznam kolko si sposoban al mislim da te nece niko oderati za zamjenu stop saltera,pozdrav.
he he kad umijes kilometre da vracas po njemackoj umijes i prekidac promijeniti....
ganc genau ja alles klar....
@)).....