Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima,imam jedan problem.Citroen C5 -2000.god. ne radi hidraulika.Spusten je skroz dole i na displeju je auto precrtan.Na dijagnostici ne pokazuje nista.Pumpa dobija napajanje i svi osiguraci su ispravni.Ulja ima dovoljno ali pumpa se ne cuje.Kada dovedem plus preko sijalice na signal pumpe,oznaka zice 7780 ,pumpa radi ali ne dize auto.Molim za pomoc.
Vozi ti to kod nekog ko se vise razumije u to, ako mislis da nema potrebe i da sam mozes onda nadji semu sistema, ispitaj napajanja, malo isprati kako i sta, koju dijag koristis i slicno, nisi cak ni to napisao, ima tu vise stvari koje treba pogledati dijagnostikom i uopste nisi ni napisao gdje si ulazio i gdje to nema gresaka, a ne ovako, niko ovdje ije vidovit.....
Koristim BrainBee uredjaj ,u opciji ogibljenje nema nikakvih gresaka . Kada aktiviram recimo podizanje prednjeg dela cuje se ventil u pumpi ali nece da podigne .
ispod kutije s osiguračima imaš još jednu mislim da ti je za pumpu 40a.
proverio sam sve osigurace i kompletnu instalaciju od pumpe ,neynam da li je pametno BSI odneti kod elektronicara .