Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Nabavio sam sebi neki vcds.I tako resavam neke sitne kvarove na mom autu,krupnije nisam ni umao hvala bogu.Sad me interesuje koja je procedura podesavanja ler gasa u pitanju je golf mk4 16 16v bcb motor.
kazi kakav problem imas pa cemo onda rijesavat
Ma nemam problem samo me interesuje kako se to radi
nema komentara.
Zadnja izmjena od Jastrebov (07-06-2013 18:30:27)
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
E ovo je top!
ATM chiptuning Balkan +38269495496
Dobro ako niko nece da mi kaze onda nista hvalavam
kad ti bude trebalo vozi majstoru
A brate kako da ti se kaze kad si napisao na pocetak kupio sam NEKI vcds, oces da stelujes ler gas a @Bjeli te lijepo pita sta ti je problem da ti pomogne a ti mrtav ladan kazes nije nista samo te interesuje... 2011 si se registrovao i imas 20 komentara???
A brate kako da ti se kaze kad si napisao na pocetak kupio sam NEKI vcds, oces da stelujes ler gas a @Bjeli te lijepo pita sta ti je problem da ti pomogne a ti mrtav ladan kazes nije nista samo te interesuje... 2011 si se registrovao i imas 20 komentara???
Cemu takav bezobrazluk, kakve veze ima kad je covek registrovan, ako ima neko iskustvo da podeli, ako je iole normalan podelice. Na forumu nebi ni bio da ga nesto ne interesuje, covek hoce da nauci. Sta je tu pogresno? Koliko znam, a mislim da dovoljno znam, Forumi postoje za razmenu iskustava i misljenja. Pratim forum vec nekoliko godina i mislim da sam pomogao nekim ljudima, nisam pisao koje kakve gluposti da bi podigao broj postova. Administrator moze da me banuje posle ovakvog posta. Nadam se da ce ovo pisanije uticati na neke ljude i smanjiti broj neprijatnih komentara makar za neki procenat.
S postovanjem
Milovanovic Marko.
Covek se uci dok je ziv!!!
A sto ti to mene druze citiras? I kakvo pisanje za dizanje postova? Prvo procitaj njegove komentare pa onda mene citiraj.. Ako sam ja dobro shvatio odje se pomoc dobija ali moras i da se ukljucis malo u rjesavanje necijih problema. A ti procitaj sta ga je Bjeli pitao i sta mu je on odgovorio i cini mi se da je htio da mu pomogne...
probaj sa ovim uputstvom
ali znaj da sve što radiš, ide na tvoju odgovornost
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
Ne znam cemu odmah konfrontacije? Zasto se ne koristi opcija pretrage ? O temi adaptacije klapne za vag je pisano u minimalno 10 tema. Vratite se normalnom dijalogu!
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Jel treba LOGIN da se unese ,da bi dozvolio podesavanje ler gasa?
da ali kod simens sistema tesko da ista moze
Zadnja izmjena od MN026 (09-06-2013 08:45:01)
Na tim motorima ako imaš problem sa lerom dovoljno je očistiti klapnu i uraditi adaptaciju, nema potrebe za podešavanjem lera
hvala
Da ne dodje Oliver ne bi se tema resila
treba olivera potkovat....
@)).....
Adaptacija se barem jednostavno radi,ima ja jos dosta sitnih pitanaj nego necu da smaram