Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Postovani,
Potrebna mi je Vasa strucna pomoc...
Naime...Riknuo mi je ESP senzor na mom autu (Golf IV - 2000 god., 1.9 tDI-PD, 85 kw - 116 Ks, AJM oznaka motora). Znate li gde bih mogao da ga kupim i posto sam nasao vec na jednom mestu... Mozete li mi reci da li ce odgovarati za moj auto... Oznaka je 1J1 907 637 A.
Hvala unapred i pozz
je napisao skrivenu poruku za korisnika: milanjat
@)).....
pa to je samo golf,imas u svakoj malo ozbiljnijoj prodavnici auto djelova.
Al zamalo
slazem se mb73 je mozda mislio na senzor abs na tocku
Covek je napisao ESP senzor a verujem po broju postova da obojica znate gde se nalazi kod golfa 4.Taj senzor kosta preko 500 evra pa ne bih rekao da ga ima u svakoj prodavnici.pozz
Zadnja izmjena od B Electronic (11-06-2013 22:09:20)
naveo sam da se slazem sa tobom da se nemoze naci taj senzor u malo boljoj prodavnici dijelova,skup je brate do boga
Covek je napisao ESP senzor a verujem po broju postova da obojica znate gde se nalazi kod golfa 4.Taj senzor kosta preko 500 evra pa ne bih rekao da ga ima u svakoj prodavnici.pozz
Zadnja izmjena od Rocky (11-06-2013 22:08:56)
Ok ja sam pogresno razumeo
Zadnja izmjena od B Electronic (11-06-2013 22:11:10)
ma ok kolega
Ok ja sam pogresno razumeo
Zadnja izmjena od Rocky (11-06-2013 22:13:27)
moze polovan ipak je to samo golf 4 kojih ima bezbroj na ovim terenima treba se samo malo angazovat.
30 evropskih ja platio neki dan
normalno,tako to ide,fazon je sto je to golf,zato ne uzimas tamo gdje ti neko kaze prvu cjenu jer tu nema ucjenjivanja u koju god prodavnicu udzes i ne pase ti cjena mozes produziti dalje jer ces naci i na sledecoj lokaciji.
30 evropskih ja platio neki dan
stigao mi sinoc iz panceva...polovan...25 eura...bas taj koji dijagnostika prikazuje kao mrtvog...G200...inace senzor ESP-a se sastoji iz dva dela G200 (manjeg) i G202 (veceg). kazu da je pri zameni bitno da se oznake poklapaju... idem da ga udzekujem...pa na dijagnostiku opet da pobrisem ono sto je prijavio...valjda ce biti ok
trebas mu posle raditi kalibraciju
Bosch KTS 570
Kalibrira se sam nakon pola sata vožnje jer ti za isptavnu kalibraciju treba prazan parkin 100X100 metara.