Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pre nedelju dana sam kupio pasata b5.5 2005. god 1.9 tdi, karavan
večeras sam išao do druga i u povratku kada sam izašao na glavni put nije hteo da primi gas i da predje preko 2000 obrtaja. Takodje, kada dajem gas počinje pomalo i da trese (to sam primetio dok sam stajao u mestu).
Menjao sam ulje i sve filtere a danas i spone i jednu manžetnu (mada mislim da to nema veze sa ovim problemom)
Nadam se da neko ima odgovor u vezi sa mojim problemom
Hvala unapred,
Simptomi su ti previse neodredjeni, ali prvo sto bi moglo biti je nesto oko turbine, da li auto vise pusi na aunspuh?? Da li cujes sistanje kad dodajes gas??
(ooξξ[][]ξξoo)
nisam primetio nikakvo šuštanje, samo to da neće da vuče. slabo prima gas i jedva dodje do 2000 hiljade obrtaja, čak i van brzine jedva dodje do 2000. Nisam primetio dim jer se to desilo noću i zbog klinke sam morao da idem odmah kući i nisam mogao da razgledam auto.
čitao sam ovde i po drugim forumima gde ljudi koji imaju problem sa turbinom, obično ih zeza, ali ugase auto pa upale pa ona opet radi, ili neće da ide auto preko 3000 obrtaja, ali nisam našao ništa slično mom problemu.
vozi majstoru da pogleda,
nevjerujem da ces sam rjesiti imas li svog majstora da popricas snjim,mozda mu treba kakvog ciscenja usisa turbine itd.mozda sa egr ventilom sve je to mozda i simptomi su slicni kamo srece da rjesis sam.
nisam primetio nikakvo šuštanje, samo to da neće da vuče. slabo prima gas i jedva dodje do 2000 hiljade obrtaja, čak i van brzine jedva dodje do 2000. Nisam primetio dim jer se to desilo noću i zbog klinke sam morao da idem odmah kući i nisam mogao da razgledam auto.
čitao sam ovde i po drugim forumima gde ljudi koji imaju problem sa turbinom, obično ih zeza, ali ugase auto pa upale pa ona opet radi, ili neće da ide auto preko 3000 obrtaja, ali nisam našao ništa slično mom problemu.
da te utjesim nisi sam tip danas kupio opel vektru i prvi dan se pokvarila,ugaio normalno i posle nece da upali razlog elektronika pumpe gpriva.
bio sam kod majstora jutros.
slomila se plastika na vakum ventilu na egr ventilu koja otvara egr ventil. zalepljena i ponovo u funkciji, popravka 0 din. . zato nije ni hteo da vuče jer se nije otvarao egr ventil
a pp ne mogu da šaljem jer mi javlja da nemam više slobodnog mesta...
To ce ti zaljepljeno držati par mj pa se opet odljepi.. I to će te baš zeznut negdje na putu.
Sreća što taj ventil nije skup dođe oko 50e.
bio sam kod majstora jutros.
slomila se plastika na vakum ventilu na egr ventilu koja otvara egr ventil. zalepljena i ponovo u funkciji, popravka 0 din.. zato nije ni hteo da vuče jer se nije otvarao egr ventil
a pp ne mogu da šaljem jer mi javlja da nemam više slobodnog mesta...
znam ja da je to kratkog daha, a mislio sam na korektan odnos mastora, jer je mogao da mi kaže da dodjem za par sati, da mora da se rastura sve itd..... a ovako je sve prošlo ok.
Uploaded with evo i slike o kom je autu reč