Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav radni narode.
U zadnje vrijeme cesto citam ovaj dio foruma i ima toliko toga zanimljivog pogotovo to sto jedni pricaju jedno a neki skroz nesto drugo.
Sad posto radim dosta sa dijagnostikom svime i svacim imam zelju da sad posmatram sve to.
Od opreme necu jos nista da kupujem dok sve to malo jos bolje ne upoznam.
Zanima me sa kojim programom mogu da ovaram mape koje vec imam na comp-u (standardne i one doradjene) pa da pogledam sve razlike i pokusam nesto nauciti.
Isto tako me zanima koji interface da uzmem ako se odlucim na to da radi bez vecih problema i priblizna cijena tog istog uredjaja.
Nadam se da ste me razumijeli.
Molio bih bez komentara ( mani se toga,tesko je to i sve ostalo takvog tipa) .
Pozdrav i ugodan ostatak dana
Citav zivot mi sole pamet i na kraju umrem od secera.!
Ako si se onoliko mucio oko problema na svom golfu sa vucom a bila je ori mapa kako ces onda ako i kada naucis mijenjati mape ako ti se javi takav problem znati da li je mapa problem ili nesto na motoru, kako ces tu mapu testirati, kako ces auto testirati a ne znas ni na originalnoj testirati......kako god, sretno s tim...
Evo vidim koliko clanovi citaju temu.
Ostavio sam komentar na onu temu sta je bilo i kako je bilo pa procitaj da nisam jedini bio sa takvim problemom.
Imao sam problem ali problem je i rijesen tako da druze nema potrebe za ovakvim komentarima.
Ako imam volju,mogucnost i zelju da naucim takvo nesto onda cu se posvetiti dosta tome.
Kao i sto vidis trazim za pocetak nesto osnovno da vidim kako sta a ne kao vecina clanova foruma kupe neki jeftini uredjaj i misle da su svu pamet pokupili,pa onda dodju ovdije i traze pomoc a mogli su i bez toga.Preko noci se nista postici ne moze.Hvala tebi na komentaru ali nisi napisano nista tacno.Pozdrav kolega
Ako si se onoliko mucio oko problema na svom golfu sa vucom a bila je ori mapa kako ces onda ako i kada naucis mijenjati mape ako ti se javi takav problem znati da li je mapa problem ili nesto na motoru, kako ces tu mapu testirati, kako ces auto testirati a ne znas ni na originalnoj testirati......kako god, sretno s tim...
Zadnja izmjena od Golf21 (06-07-2013 21:13:21)
Citav zivot mi sole pamet i na kraju umrem od secera.!
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Golf21