Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav kolegi,ubacio sam druga turbina u ovo auto i sad se javlja zvuk na svirenja ne kao standard zvuk na klasicna turbina nego kao na neka trzanja struganja,radilo je auto oko sat vremena i nema da gubi ulja slabo vuce dal je moguce da je potrebno prema nova turbina da se nastima stangica vnt zato sto je stara stanga sa vakum nije imalo sa nova turbina,ili je moguce da je izduvni sistem (katalizator) pun ulja pa stvara opteret i zapinja izduvna perkica na turbo, imao sam slucajeve i znam da se dosta tesko pogadja ona stangica ako se razmrda ali evo neznam zasto ovako,na dijagnostiku nema greske egr sam blokirao mehanicki i softwerski.
kolega vidi na dijagnostika kolku kompresira turbinata na merni blokovi , ja proveri li dali ima lufta na piksni osovinata levo -desno napred nazad, polugata od sama turbina kade sto e zakacen vnt ide li lesno da ne e zapecena? potoa nema filozofii: vnt, N75, crevca-vakumot, proveri creva od turbina do usisna grana da ne imas nekoe skinato -labavo. i toa e toa
reseno turbina je bila zamaskirana i za pola sata radnja je izbacila 40 evra ulje kroz auspuh,platio je vlasnik vozila 250 evra i evo koliko je isla,i sad trgovac turbine se pravi lud ne priznaje (pokvarena stvar,nepostenost) izvadio sam usis do turbo i osovina je duplirala jucerasnu luft i to je celi problem,mora da trazi drugi turbo punjac ....
Pa kud nova VNT turbina za 250€ majke mu ga spalim!
Ko je tu luđi ovaj šta prodaje ili ovaj što kupuje?
ko zna kakav je to fus od turbine
sta vas buni drugove ovo je bila polovna turbina gt-1749 znaci varijabilna za golf 4 sa 90 konja ALH motor,sta nije jasno sta je sa 250 evra mnogo ili malo neznam sta je nejasno??????????
dzaba, normalno je barem duplo
Zadnja izmjena od MN026 (04-08-2013 10:50:26)
itekako novu oe, nije vidilo ni oe. Vrlo dobro znam sta ja placam da je reparirano kako treba...
osim ako te tvoje su negdje ispale sa kamiona.... ;D
Zadnja izmjena od LuxBih (04-08-2013 14:28:43)
Zadnja izmjena od MN026 (04-08-2013 14:36:16)
oe to je valjda neka net stranica za narucivanje ,ja kupujem od aliexpress i sam zadovoljan ,a kako je ta stranica ako moze me usmeriti da je razgledam hvala
oe je originalni dio ili vako receno OEM (Original Equipment Manufacturer) ...
@)).....
jer ima online sajt bas kao sta kazete (originalni)od kud se moze naruciti bio sta is delova ???
Ja u Srbiji saljem u Uzice i ima garancije na uradjenu(nemojte shvatiti ovu izjavu suludu)oni su mi najsigurniji e sada ako postoji neka alternativa za poslati na remont Turboservis mi je najsigurniji(Izvinicu se administratoru da ne shvati ovo kao reklamu vec samo pomoc).
corsa d 13cdti---130e
Astra h-j 17cdti...170e
a4 car as senzorom name vakumu---240e
it'd,it'd.................
Jeo sam g**na jednom zbog jeftine turbine ispod ruke i nikad više, sad fino uzmem Garett, KKK ili šta več je u trgovini, mojih 25% i sve 5.
ugradio sam bar jedno 30..40kom i nikad reklamacija
inace sve su nabavljene iz fabrika gm upoljskoj i vw u madjarskoj i sve su fabricke oe tako da neznam sta si tiuzimao
inace sve su odgareta i kkk i proizvedene u madjarskoj i rumuniji sem za gm 1,7cdti koja je iki -japan
i uvekna stanju imam10_15 komada.......za nedaj boze.....ineprodajemihsem sa ugradnjom
da ne otvaram temu moze i ovdje sastavio sam jedan motor na golfu 4 96 kw i upalio al malo mi na leru trese ne previse i malo duze vergla da bi upalio, sumnajam na neku od dizni ,sad imam problem vcds nemogu uci uopste u motor ,a ostale module bez problema otvara znal neko od iskusni zbog cega mi neda pristup motoru
a to ti neka od gumica pravi jebu a za pristup ne bih znao probaj direktno
izbacen immo ...........????????
[probaj s nekom druggom dijagnostikom izcitati,a moze ti biti problem kablovi na diznam auto se trese i naravno dizne=Rocky]