Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdarav,jel ima kakve razlike u bloku motora izmedzu tdi i obicnog kod golfa 3 1.9 ccm.
covjek kupuje polumotor pa me pita a ja kolko znam trebalo bi da su isti,kod njega je obicni a na odpadu razmatra kupovinu turbo dizela normalno bez glave i propratnih djelova kao sto sam spomenuo.
u mnogo cemu nepase...
jel predlazes da se ne kupuje,ja nisam siguran a ovako na daleko nemogu izvuci nikakav zakljucak.
ako se mijenja sa običnog na turbo ne paše, turbo ima dodatne šprice za podmazivanje itd.....
točno ako će obični bit može
ako se mijenja sa običnog na turbo ne paše, turbo ima dodatne šprice za podmazivanje itd.....
obicni je sheban i sad bi trebalo da se uzme turbodizelov i da se na njega montira glava od obicnog i to je to.
e da sad kazem da sam skoro bas radio ovaj motor,osvjezavao sam ga i tom prilikom sam uvidio da ovaj da napomenem obicni ima tkz. brizgaljke u bloku tako da sam izvukao zakljucak da je vec neko petljao sa motorom ili da ugradzuju brizgaljke i u obicnog dizela 1.9.
razlog sto sam ga radio bilo je neophodno samo skidanje glave ali tip je htjeo usput kad se vec otvara da ubacim i karike nove al eto nema srece sad je zapuco u traktor i probio blok,pozdrav.
predlozi mu da kupi polumotor od 1,9 TDI 1Z ili AHU ,ja ti poklonim glavu od tdi i slozi coveku to da se vozi i da gazi jer ga niko sad ne pita koja masina unutra ide.....
@)).....
kupio je 1.9 td samo blok,unutra su brizgaljke al to nema veze,onaj tdi navodno su provjeavali i ne pasu rupe za cirkulaciju vode i takodze klipovi su sa rupama u celu klipa tako da cu ovo za koji dan preslozit i bit ce obicni ipak,zahvaljujem na pomoci.
Bolja izvedba bi bila da je uzeo tdi i na njega ubacio običnu pumpu od td-a samo je treba preštelat i auto ide da nije za prepoznat