ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 13-09-2013 15:08:04

fijuk2.2HDI
Član
Iz: Sokolac,Pale,Sarajevo
Registrovan: 10-09-2013
Komentari: 2

Citroen C5 2.2 HDI 2008

Da li mi se isplati auto voziti u ovlasteni servis OVNAK Vitez ili da pokusam sa nekom drugom radionicom za Citroen. Naime imam problem zadnjih desetak dana,auto gubi snagu i moment (oko 1800 do 2000rpm kada treba da primi gas,malo zatrza,a oko 3000rpm kao da se ugusi)  ali kada postigne radnu temperaturu,inace dok je hladan sve je ok,znaci sa zagrijavanjem opadaju performanse. Nijedno upozorenje ne prikazuje i ne znam sta bi moglo biti. Znacila bi mi preporuka za najbolji citroenov servis i dijagnostiku,ali iskreno,hvala.

Sto zaradis na mostu...obavezno izgubis na cupriji

#2 13-09-2013 16:44:53

acom
Administrator
Registrovan: 20-04-2008
Komentari: 3,959
Website

Re: Citroen C5 2.2 HDI 2008

je napisao skrivenu poruku za korisnika: fijuk2.2HDI

---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---

#3 14-09-2013 13:14:17

Maybach_
elproger
Iz: Sweden
Registrovan: 17-08-2013
Komentari: 601

Malo teze ovako na prvu ruku da ti kazem sta je bez dijagnostike mogu da nagadjam do sutra, jedina preporuka za sad ako nisi davno menjao filter goriva da to uradis.. Poz

Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!

#4 15-09-2013 14:16:39

DS9
elproger
Iz: Beograda
Registrovan: 20-11-2012
Komentari: 143

fijuk2.2HDI napisao:

Da li mi se isplati auto voziti u ovlasteni servis OVNAK Vitez ili da pokusam sa nekom drugom radionicom za Citroen

Ne znam da li se isplati, valjda bi to zavisilo od cene koju ponude za popravku - ali bar prema informacijama koje imamo na srpskom nezavisnom forumu citroenovih vozila, servis Ovnak iz Viteza je vrlo korektan, da ne kažem odličan. Mislim, verovatno bi ovo rešio svaki iskusni majstor koji radi citroene i pežoe., naravno uz neizbežnu Lexia dijagnostiku, pa je jedino pitanje cene servisa. Da se ne brinem oko toga - odmah bi ga dao u Ovnak. A verovatno je da bih prvo sa njima razgovarao. Makar da samo urade dijagnostiku verujem da će navesti sve što bi eventualno trebalo zameniti. Ako čovek nije blizak ili nije već imao iskustvo sa nekim iskusnim majstorom verovatno mu je i najbolje da ode u neki od ovakvih servisa. Sad, ako se neko sa ovog foruma ponudi, pošto ih ima vrlo iskusnih, možda se prođe i nešto povoljnije.

Board footer