Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav svima. Interesuje me nesto. Lupo 2002, 1.4, izgubljeni su mu kljucevi. Procitan je pin iz imobilajzera, napravljen je mehanicki kljuc, ubacen transponder u kljuc (44), ali bezuspesno je bilo uparenje kljuca. Nasao sam neki transponder(44), koriscen, ne znam tacno od cega i u trecem mernom bloku, treci red, izbacio je da je fiksni kod autorizovan( sa novim transponderima nije autorizovan fiksni kod), probao sa uparenjem i jedino sa njim mi je dozvolio da auto upali. Kad se ugasi, saceka 10tak sekundi, opet isto. Motor upali i odmah ugasi. Ponovim proceduru, auto pali radi, do sledeceg gasenja. Radio sam sve to sa vag-om. Da li je potrebno da se pripremi prazan transponder za uparenje? Ili pa treba neki drugi transponder? Probao sam i sa 42 i 48-om. Svaka pomoc je dobrodosla.
vidi posto je ovo savjetovaliste -lako ces to uradit -prvo napises cime si citao pin kod -pa onda da te malo preusmjerimo na rjesavanje tvog jada
atm tuning
electronic key
------------------------
Pin je procitan tako sto je izvadjen eprom napolje itd itd. Da ne zalazim u detalje, verovatno vecina vas zna protokol. Ne pravi problem zbog pina, jer ga prihvata. Posle vag com, kanal 17 login, 5cifreni pin, do it, sve prolazi ok. Adaptacija, kanal 01, read, nova vrednost 01, test, save....... Sa koriscenim transponderom, na kom vidi fiksni kod, prihvati da upali i radi dok se ne ugasi kontakt.
nije ti tu problem vise ni pin ni transporder ni prijava transpordera -sad znas dovoljno da sam skuzis gdje je jos ostao problem
malo razmisljaj
ili prijavi jos jedan transporder tek za probu
atm tuning
electronic key
------------------------
Mozda su i svjecice i ulje malo slabiji al to nema veze sa tim kvarom....
je napisao skrivenu poruku za korisnika: boskonis
Hahahahaha ja se izvinjavam napisah prethodni komentar ovdje nemam pojma kako a trebalo je u temi o fordu kao odgovor na mijenje akumulatora koji nema veze sa kvarom........stvarno je greska....
Zadnja izmjena od dragan_s (12-09-2013 01:03:02)
Samo nov otkljucan transponder
mnogo kljuceva
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka