Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav
imam jednu ponudu da bi kupio citroena c5 2008 godista 2.0 hdi sa 25000 kilometara,da automatski mijenjac,,,
ehh sad me interesuje sta da pricekujem na tim kilometrima,
,koliko sam vidio servisnu knjigu redovno je odrzavan u ovlastenom servisu,,
malo me strah sto ima toliko al su realni kilometri koji su na satu,,,
hvala
odes u ovlasten servsi i provjeris stvarnu kilometrazu i mirna vojska
Zadnja izmjena od Rocky (20-09-2013 23:59:46)
25000km za 5 god? Malo mi je cudno! Jedino ako ga nije opet vozila neka baba iz Svajcarske i to jos nepusac
Bosch KTS 570
hejj greska u mom pisanju 250.000 kilometara, ima na satu,,
To vec zvuci realnije, mogu ti reci da su motori i menjaci kod tog tipa extra, naravno ako je solidno odrzavan, ima nekih sitnih bolesti ali nista strasno.
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
da nisam napisao da je 100 kw,,i da ide lijepo,jos samo moram vidjeti kako se mijenaj ulje u mijenjacu,,,i danas sam vidio da je lijevi amortizer masan,dizo sam ga na dizalicu,,,ostalo pa sve utegnuto,,
Ne menja se celo (kod automatskih menjača), doliva se.
Inace ta varijanta od 100 KW može imati tri varijante automatskih menjača, jednu varijantu pilotiranog i dve varijante manuelnih menjača, a od varijanti može zavisiti kakvo mazivo propisuje proizvođač menjača. Dakle budi oprezan, a pomoći će ti ako se registrujes na servisni citroen sajt jer ćeš onda preko VIN moći da dobiješ podatke o tom vozilu
Zadnja izmjena od DS9 (21-09-2013 18:40:32)
nemoj date cudi ima i takvih likova.ja vozim golfa 6 i ima 3 god i preso sam 15000 km,znaci mogao bi biti rekorder jer za 5 god. bi moglo biti oko 20 000 km i nije cigara zapaljena.
25000km za 5 god? Malo mi je cudno! Jedino ako ga nije opet vozila neka baba iz Svajcarske i to jos nepusac
nemoj date cudi ima i takvih likova.ja vozim golfa 6 i ima 3 god i preso sam 15000 km,znaci mogao bi biti rekorder jer za 5 god. bi moglo biti oko 20 000 km i nije cigara zapaljena.
Sasa1980 napisao:25000km za 5 god? Malo mi je cudno! Jedino ako ga nije opet vozila neka baba iz Svajcarske i to jos nepusac
Druže, ovde kod nas je moguće, ali na zapadu je, vjerujm mi, tako nešto skoro nemoguće da se desi, njihov prosjek je 20-25 0000 kilom., godišnje, pa kad izračunaš ........., jedino treba vjerovati ako auto ima servisnu knjigu pa sa brojem šasije odeš u ovlašteni servis pa provjeriš evidenciju (ako je ima), to je jedino mjerodavno.
u redu je,rijetki slucajevi i kod nas,imam 2 auta i ispada da imam viska para cim sam kupio novo auto a vise je parkiran nego sto ga vozam.