Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Na koji način se može ispitat kkl kabal jel ispravan ili ne, ne čita mi ništa ali je uvijek i bilo problem sa njim več mi dugo stoji pa bi ga iskoristio za Fiat. Još jedno pitanje isto takovo ali dijagnostika je elm327 isti slučaj.
ovaj kkl sa kojim programom ga pokreces i sta ti ispise kad nece da uspostavi vezu,koji je cip unutra itd. itd.
mozda ga je neko ubio,imam i ja jedan koji sam dobio alnisam uspio ozivit,mogu ti rec da je bolje i lakse kupit drugi nego se stim smecem zajebavat jer to ti je do dzaba.
Ma sve ja to znam ali sam ga mislio iskoristit za Fiat, nisam več par godina pokretao kkl jer imam vcds 10.6 a ovaj stoji.
Pozdrav kolege
Dal ima netko carsoft mb za kkl?
i mozda jos koji program za kkl?
kkl sto je to.....
@)).....
Kkl interface
ja to nisam koristio nikad,nosio sam ga par puta zezao kolege da mi urade sa mojim kablom.....
gubis zivce i neuradis nista.....
@)).....
Na koji način se može ispitat kkl kabal jel ispravan ili ne, ne čita mi ništa ali je uvijek i bilo problem sa njim več mi dugo stoji pa bi ga iskoristio za Fiat. Još jedno pitanje isto takovo ali dijagnostika je elm327 isti slučaj.
Poz,
Instaliraj drajver za kkl, instaliraj fiatecuscan, podesi sve postavke ( com port) pritisni test u programu i znaćeš dali radi. Za elm327 isto tako.