Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ne znam za drugi nacin sem da se iscita PIN pa da se prijave kljucevi ponovo.PIN sam probao da nadjem sam jer mi je reko jedan kolega da se ponavlja u dump-u,pokusao sam sa nekim programima za generisanje ali ne vredi.Pitao sam i mnoge kolege iz okoline i niko nije nasao PIN sem acoma ali je nazalost bilo kasno.Ja iskreno ne razumem one HEZ fajlove tj. te algoritme.Kele ne znam da li si ti pogledao dump.Jel se vidi PIN negde?Mislim da nije bas jednostavno da se provale ti algoritmi.Koj bi bio tvoj nacin da resis ovaj auto?
Evo i ja sam dobio taj pin koji ti je Acom napisao,a evo ti i vin broj iz dampa koji ti takodje ne mozes videti jer je kodiran.VF32CKFWF41973547.Da li je taj ?
Postoji procedura koja mora da se ispostuje po redosledu kod takvog problema.Prvo dobro napunis akumulator,zatim ponovna konfiguracija bsi i prijava kljuceva.Mozes cak i sa dampom od drugog bsi-ja da upalis auto samo u tom slucaju mora da se menja i transponder u kljucu.
...Mozes cak i sa dampom od drugog bsi-ja da upalis auto samo u tom slucaju mora da se menja i transponder u kljucu.
Hmm, mislim da se to ne bi svidelo motornom ecu, tako da ne verujem da bi upalio auto.
Jeste kele.Kako nalazite PIN?Da li razumes algoritam ili imas programe kojma radis?Hteo sam ja sve lepo da odradim ,da prijavim kljuc i da kofigurisem BSI ali nije mi se dalo.
Hmm, mislim da se to ne bi svidelo motornom ecu, tako da ne verujem da bi upalio auto.
To ti mislis,jer motorni se uradi da bude virgin i ima da upali.
Jeste kele.Kako nalazite PIN?Da li razumes algoritam ili imas programe kojma radis?Hteo sam ja sve lepo da odradim ,da prijavim kljuc i da kofigurisem BSI ali nije mi se dalo.
Ne mozes tako "nije mi se dalo"!Ako mislis raditi i biti pravi majstor, moras raditi kako treba a negde ako zapnes neko ce ti uvek pomoci.
Sto se tice programa za citanje pinova,oni postoje ali nisu za javno deljenje jer naravno kostaju i najcesce su to softveri uredjaja za pravljenje kljuceva.
Zadnja izmjena od Kele (11-12-2012 10:29:52)
drz napisao:Hmm, mislim da se to ne bi svidelo motornom ecu, tako da ne verujem da bi upalio auto.
To ti mislis,jer motorni se uradi da bude virgin i ima da upali.
Da si to odmah napisao, ne bih ja ni komentarisao.
Pozdrav... Jel moze mala pomoc za PIN? Mislim da je 4W51 ali ako moze neko da proveri.
jest taj je
atm tuning
electronic key
------------------------