Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Problem na pomenutom vozilu je sto kada se auto otkljuca na daljinski vozaceva i zadnja leva vrata ostanu zakljucana, prednja se otkljucavaju mehanicki i zadnja kad se otvore iznutra.. Sva cetvora se normalno zakljucajuna daljinski.. Na vozacevim vratima ima gresku 02115... Auto mi dolazi ovih dana na veliki servis pa bih i to da resim, cuo sam da je taj problem sa otkljucavanjem ustaljen pa me zanima ima li ko iskustva da ne lutam previse....
(ooξξ[][]ξξoo)
Skini prvo bravu vozacevih vrata pa pogledaj malo elektroniku na njoj.
ATM chiptuning Balkan +38269495496
Ako brave budu ok prekontorlisi i prekodiraj bateriju.
pozz
jel neko imao slucaj na ovom audiu da nece daljinski na daljinu da radi samo na pola metra od vozila,mijenjane baterije isto sve oba daljinska se isto ponasaju..sta bi mogao biti problem?
Ko drugom jamu kopa trecom slajdra
Da<na slicnoj frekvenciji rade mnogi uredjaji pa je malo preopterecen,koliko znam skoro su menjali i frekvenciju za Wireless internet jer svi imaju problem,znam da su mi se par musterija zalili da kada odu npr u Nis,bukvalno samo pored auta mogu da aktiviraju daljinsko,kaze majstore u Nisu Zona sumraka,kad god odem ne mogu da zakljucam auto
To je do kljuca..
Ne mog obadva kljuca identicno da se ponasaju
Kad si menjao bravu na tom Audiju jesi je menjao kompletnu ili, da li mogu da kupim polovnu i da li ima neko kodiranje recimo??
Brava vozcevih vrata,stara boljka,ja pre par dana menjao na 3c,. 2009
(ooξξ[][]ξξoo)
otvori tu pa je malo pogledaj nemoj odma zamjena, pogledaj malo prvo.
otvori tu pa je malo pogledaj nemoj odma zamjena, pogledaj malo prvo.
Ne ide to bas tek tako kod ovih brava, nije to golf4.
Ne kazem ja drug da je to golf 4 ali ako je vec uzeo i ako umije da radi oko brava neka se potrudi malo.