Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima! Imam pitanje vezano za ovu gresku P242F! Imam opciju u KTS-u za regeneraciju FAP-a ali nemogu je uraditi,ne prihvata je! Gresku obrisem ali se javi posle par sekundi! Da naglasim da je FAP je skidan i ciscen. Moze li biti problem u senzoru pritiska?
Bosch KTS 570
Sta imas u parametrima, kako ecu vidi filter?
Pregledaj creva prema senzoru dali su citava i jeli mozda zacepljeno....
Sto nemas u vuglu potrazi na googlu!
Pokusacu sutra pa javljam
Bosch KTS 570
Ovako,zamenio sam senzor pritiska,situacija i dalje ista. Pokusao sam odraditi regeneraciju,radio je povecanim gasom jedno 20min i dimio je,evo podaci: Vitesse moteur 1512rpm,Filtre a partic,:vol.cendre huile 0,2L Charge calculee filtre part diesel 43,0g Charge mesuree filtre part diesel 5,0g Tempgaz echapp,avant filtre part 201°c, na leru mi Pression diff.filtre a particules 7hpa a kada dodajem gas dostize i do 170 hpa,sto bi normalno bilo na leru -2hpa a pri gasu do nekih 20hpa, FAP je cist! Ima li ko jos koji pametan savet? Hvala
Bosch KTS 570
Ovako,zamenio sam senzor pritiska,situacija i dalje ista. Pokusao sam odraditi regeneraciju,radio je povecanim gasom jedno 20min i dimio je,evo podaci: Vitesse moteur 1512rpm,Filtre a partic,:vol.cendre huile 0,2L Charge calculee filtre part diesel 43,0g Charge mesuree filtre part diesel 5,0g Tempgaz echapp,avant filtre part 201°c, na leru mi Pression diff.filtre a particules 7hpa a kada dodajem gas dostize i do 170 hpa,sto bi normalno bilo na leru -2hpa a pri gasu do nekih 20hpa, FAP je cist! Ima li ko jos koji pametan savet? Hvala
Mislim da moras odaditi osnovno namijestanje kada zamijenis senzor pa tek onda regeneracija....
Pokusao sam ali nece prihvatiti!
Bosch KTS 570
Pokusao sam ali nece prihvatiti!
cim si radio to
Probao sam prvo Kts-om a popodne sam bio u ovlasceni servis pokusali su i rekli da je moguce da je Fap u pitanju! nije mogao uraditi regeneraciju jer nije bilo dovoljno goriva u rezervoaru, kao treba minimum biti pola rezervoara
Bosch KTS 570
Probao sam prvo Kts-om a popodne sam bio u ovlasceni servis pokusali su i rekli da je moguce da je Fap u pitanju! nije mogao uraditi regeneraciju jer nije bilo dovoljno goriva u rezervoaru, kao treba minimum biti pola rezervoara
to jest preko pola rezervoara mora biti goriva
pa napuni ga brate,zar je problem,kod nas se naucilo voziti na nekakvom minimumu i sam sam takav al to nije dobro za vozila.
Probacu sutra
Bosch KTS 570