Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
stavio sam instrument ploču od seat toleda 97god na toleda 94.god..nije odgovaralo ništa..sad sam sve žice pospojio i sve radi samo imam problem sa obrtomjerom..taj seat u orginalu nije imao obrtomjer,a ovaj drugi sat ga ima..
inače toledo je 1,9 turbodizel i druga ploča koja je stavljana je isto od turbdizela..
imam izvedenedu žicu iz alternatora skroz do sata i žica je spojena na satu na mjesto gdje treba jer kad mu ja simuliram signal kazaljka se miče.., i sa osciloskopom imam signal,ali najvjerojatnije toj ploči ne odgovara signal alternatora nego bi trebao biti ispravljen..bar ja tako mislim.
razmišljam nešto da mu spojim jer imam od pola ili golf 3 onaj modul koji mu upravlja sa egr-om i još par stvari a ujedno bi on trebao obrađivati taj signal..e sad u autodati nemam na koje pinove se spaja ulaz iz alternatora (W) i izlaz prema satu..dal ima netko bolju shemu za to? ili kakvu bolju ideju kako to riješiti..hvala
pa nije valjda da nitko nezna
ne radi to baš tako kako si zamislio
evo ti kolega par shema razlicitih tipova,ali ako sam dobro razumeo prvi post mislim da neces moci spojiti babe i zabe.Pretpostavljam da stavljas sat od tdi na mesto gde je bio sat od td,a to ne ide jer nisu ni slicni signali.Kazem ako sam dobro zakljucio,ako ne zanemari moj komentar.
ne sat je od td. i stavljam ga isto na td..nemam nigdje shemu instrument table
Da ne otvaram novu temu zanima me na Audija B4 TD stavit umjesto sata obrtaljku. Ima li koja vrsta sata od tog motora da ima obrtaljku ili se može nekako drugačije to riješit.
Ima taj model sa obrtomjerom, znaci ne tdi nego td sa obrtomjerom