Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
i daje mi na instrument tabli da kao muje otforen gepek non stop
ana dijagnostiku ne daje mi nijednu gresku ,
otforio sam tepacir od gepeka usao mu voda na motorr brisaca i na centralnu bravu gepeku
gepek bravu sam uspio da sredim mexutim, brisac opet radi, na xhek od motora brisaca non stop ima dovod struje na3 mesta ajednu masu
ako moze neko pomoc dal treba non stop da ima struju cim dam kontakt ili
Cim das kontakt na jednu zicu uvek treba da ima struju kad nema kontakt nema ni na jednoj zici struju. Ili je problem u prekidacu ili releju ako ima ili medju spoj zica
astro kad raskacic dek od brisaca dali ti ima na sva mesta struja ili kad je zakacen na motor brisaca
kolega imao neki sličan problem na skodi,kvar bio neka sitnica ,konektor rucice nije bio do kraja "stisnut".
a isto tako je bilo vode na motoru...
kad skidam xek od motora na sva 3 ima struju cim dam kontakt zato me cudi, znaci jedna je masa a sfa 3 druge zice cim dajem kontak ima struju i motor radi non stop svaki 4 sek
otpoji rucice pa vidi onda
Ko drugom jamu kopa trecom slajdra
Proveri zice sto ulaze u gepek vrata da nisu popucala i ima spoj ,ako nisu motoric brisaca oso
otpoji sam rucice opet ima , gledao sam zice na gepeku to odmah prvi put al opet
astro jesil gledao relej
zamijeni centralnu elektroniku
atm tuning
electronic key
------------------------
jeste irelej promijenen al ne , probacu ito centralnu elektroniku sto mi kaze kolega , treba dami dotera kola za koji dan pace javim hvalla puno