Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ovih dana osetim da kada dam gas auto ide do 3000 obrtaja i stane ,ne moze preko 3000.i slabije vuce,tj kao da mu ne radi turbina.Ovo sam primetio pre nekoliko dana, nakon toga auto vukao normalno.Jutros sam pozvao majstora i nakon sto je probao auto,kaze da je protokomer u pitanju,jer kad skine dzek sa njega auto ide super ,a kada stavi dzek tj.prikljuci protokomer slabo radi motor.Nakon toga ja vratim dzek i probam auto,kada on ide super,kao i kada je isao pre kvara.nov protokomer sam nasao za 90 eura, pa se pitam,da li je majstor mozda pogresio,mozda nije protokomer?
a drugo, kako se ponasa auto sa kvarom protokomera?
da li protokomer moze malo da radi pa malo da ne radi,ili, radi ili ne radi?
da li sme da se vozi bez prikljucenog protokomera?
i koliko dugo?
Neznam zašto voziš majstoru auto ako mu nevjeruješ u 90 e.Ili nađi novog majstora da pogleda parametre ili nek ti čovjek to odradi.
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
ma nije problem 90 evra,majstor rekao da ce on da plati ako nije protokomer,nego me interesuje kako se ponasa neispravan protokomer i koje su posledice njegove neispravnosti?
Protokomjer se vidi u parametrima da li radi dobro ili ne, a ne tako sa ištekavanjem kao tvoj majstor, to su sve nagađanja, dobar majstor na osnovu parametara ti može reći 100% sigurno da li ti je protokomjer uredu. Znači mijenjaj majstora i netraži rješenja sam po forumima ako hoćeš da prođeš jeftinije
a to je izgleda ono ko ce koga do svoj svoga kreni od Ribarevina,preko Kruseva,pa onda zaobilaznicom na Loznice,pa sve do gornjeg Sutivana...A ako znas bp znas koliko ima majstora...svaki majstor svoju filozofiju,svaki kudi rad drugog,i prebacuje loptu kako on to ne bi tako itd,a samo gore ili nista ne urade. Jedino je jedan iz Rasova bio posten,momak rece ne znam sta su ti drugi radili vidi sa njima,necu masla drugih da mazem.
P.S. Na kraju mi je jedan tocak sam kocio,jer nisu mogli da fiksiraju sarafe na glavcini kocionog aparata,uvale malo polomljenju glavcinu (doduse taj je i vratio pare za taj dio),pricali kako su polovni diskovi bolji od novih original diskova,te da ti diskovi prave problem,te su stelovali rucnu 5 puta i nikad ne nastelovali jer su krive nove gurtne i da ne pricam jos sta sve...a dijagnostika...autu nije nista,oni nalaze gresku,pa bi da uzmu malo para da resetuju i izbrisu gresku nakon naravno otklanjanja kvara,a kod Osmanagica sa Opelovom dijagnostikom nista ne prijavljuje...pa sad mi recite da li sam lud ili svi su najbolji i imaju sve u malom prstu,i da su njihove dijagnostike zadnja rijec svega?
ovako to obicno krene da se ispituje i proverava sve od jednog do drugog........
@)).....
a to je izgleda ono ko ce koga do svoj svoga kreni od Ribarevina,preko Kruseva,pa onda zaobilaznicom na Loznice,pa sve do gornjeg Sutivana...A ako znas bp znas koliko ima majstora...svaki majstor svoju filozofiju,svaki kudi rad drugog,i prebacuje loptu kako on to ne bi tako itd,a samo gore ili nista ne urade. Jedino je jedan iz Rasova bio posten,momak rece ne znam sta su ti drugi radili vidi sa njima,necu masla drugih da mazem.
P.S. Na kraju mi je jedan tocak sam kocio,jer nisu mogli da fiksiraju sarafe na glavcini kocionog aparata,uvale malo polomljenju glavcinu (doduse taj je i vratio pare za taj dio),pricali kako su polovni diskovi bolji od novih original diskova,te da ti diskovi prave problem,te su stelovali rucnu 5 puta i nikad ne nastelovali jer su krive nove gurtne i da ne pricam jos sta sve...a dijagnostika...autu nije nista,oni nalaze gresku,pa bi da uzmu malo para da resetuju i izbrisu gresku nakon naravno otklanjanja kvara,a kod Osmanagica sa Opelovom dijagnostikom nista ne prijavljuje...pa sad mi recite da li sam lud ili svi su najbolji i imaju sve u malom prstu,i da su njihove dijagnostike zadnja rijec svega?
ovako to obicno krene da se ispituje i proverava sve od jednog do drugog........
u daljem obrazlozenju,kaze se ja nisam majstor za bmw ja samo audi radim......
i da slag na torti bude finesa izjave,zuta lapma na tabli nije opasna autoputem cak ni ona od goriva mozes vozit ali kad upali se crvena ta je opasna i zaustavi auto....
Zadnja izmjena od internet majstor (20-11-2013 12:46:30)
@)).....
promenjen protokomer,kola sada idu super.
ovome drugu na istom mijenjali grijac pa ga okinuli,i rekli mu da ce to samo iskociti,i ono jedan dan ulecelo u klipove,ovome drugome turirali motor i izgoreli ga,i rekli da je dobro sto mu je crklo kod njih,ja se ne odvajam od auta
ovo mi je naj jača stvar na forumu
Ja mušteriji na cdi-u probio haubu zaboravio staviti šperploču kada sam vadio donji dio grijača
Zadnja izmjena od delphi (26-11-2013 02:22:47)
poz drustvo,pomagajte,vozio sam auto na nekoliko mjesta,skopcavano na dijagnostiku,i niko nemoze da ga upali,kazu neznaju sta je,je li imao ko sto slicno a mu se desavalo,auto vergla normalno,nepale se nikakve lampe upozorenja,kad vergla izbaca crni dim,i kao da ce upali ali nece da sastavi,mijenjali senzor magnetni,senzor na bregastu,naftu baca na dizne,nema vazduha u sistem,svaka pomoc bi mi valjala,vise neznam sta da radim.
ja sam prijatelju iz crne gore iz niksica,ja ti pojma nemam nego ti pricam sta su mi oni rekli,odvidavali su cijevi koje idu na dizne i vidio sam da baca naftu,ja neznam vise dje da vozim,vozi kod njih 5 unistice mi auto cackajuci,a dijagnostika nista ne izbaca,ta njihova,sad jedan kaze zamajac,samo nagadju
ovome drugu na istom mijenjali grijac pa ga okinuli,i rekli mu da ce to samo iskociti,i ono jedan dan ulecelo u klipove,ovome drugome turirali motor i izgoreli ga,i rekli da je dobro sto mu je crklo kod njih,ja se ne odvajam od auta
e drustvo,imam novost,upalio sam mercedesa,crkle 2 dizne na 2 i 3 klip,stavio druge dizne,upalio,ali ima jedan problem auto na leru trokira ponekad,a nekad je sve ok,dizne su polovne,moze li biti do njih i moze li dijagnostika otkriti je su li ispravne,u voznju se ne osjeca nista,i ima li dje da neko reparira dizne,inace elektronika na dizne je ispravna,nece da bacaju naftu.
dizel servis,prodao bih ga odmah,i mogu da ga prodam ali nece niko kad neradi,treba dizne da mu se zavrse,nosio sam ih kod nas na 3 mjesta i nista,oni kazu da nije do dizna,ja skinem dizne sa drugovog istog mercedesa i sve normalno,ili sam ja lud ili mi nemamo majstore,
Zadnja izmjena od delphi (26-11-2013 02:14:10)
svaka cast gdje ga nadje
Zadnja izmjena od Rocky (28-11-2013 13:05:39)