ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 14-07-2009 10:31:55

tango91
elproger
Iz: Split
Registrovan: 08-07-2009
Komentari: 483

Mercedes ML sa amerièkog tržišta

Problem mi se pojavio kod navigacije za ovaj ML ne prihvaæa niti jednu evropsku navigaciju, neznm jeli problem u kartama ili samoj navigaciji.

#2 18-08-2009 00:55:10

Benjamin
elproger
Iz: Zagreb
Registrovan: 20-07-2009
Komentari: 32

Re: Mercedes ML sa amerièkog tržišta

pa problem bi trebao biti u kartama..

Jel navigacija bi trebala citati sve karte neovisno o trzistu...odes npr s autom na put u europu i ne snalazis se kupis kartu europe ubacis i znas sve...tak da prije da zaje...karta...eventualno citac ne valja pa necita...

#3 24-08-2009 13:32:40

exxl
elproger
Iz: USK, Bosnia & Herzegowina
Registrovan: 24-02-2009
Komentari: 487

nije nuzno da je problem u kartama, ml je za americko trziste, uostalom i na evropskim trzistima u jednom te istom modelu auta mozemo naci razliciti proizvodjaca navigacija (zavisno od paketa) tako da lako moze biti da je citac namjenjen americkom trzistu tj. nekom americkom proizvodjacu karata ili distributeru karata....

procitaj koji je uredjaj jeli command nt 2 ili nesto drugo? tako cu ti najbolje znati odgovorit dali je do karte ili proizvodjaca....

pozdrav

#4 19-02-2010 22:00:55

SKajic
Gost

imao sam ja mercedes GL sa americkog trzista i problem je u kartama moras nabavit navi cd sa EU mapama

Board footer