Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Neda se korigirat kilometraža
Ide li to s VAG K + CAN ?
na busilici to vrtis..... samo polako da mu ne popadaju kazaljke od obtraljki sa osovina....
@)).....
radi to vag k+can
Neda se korigirat kilometraža
Ide li to s VAG K + CAN ?
narucio sam preko ebay VAG K + CAN Commander 1.4 full, stiglo prije par dana. prikopcao sam na fabiu 1.9d . ocitava i pokazuje da je spojeno, ali nece da izmjeni stanje kilometraže. ima li negdje neki tutorial za korekciju kilometraže za škodu fabiu?
Vidi sa ovim internet majstorom on ti je stručnjak za km i elektroniku, pošalji mu pp
N fabia moraa resetovat posle posla.imas reset u prozoru provrama ili skini klemu pa ces dobiti novo stanje haj zdravo.
N fabia moraa resetovat posle posla.imas reset u prozoru provrama ili skini klemu pa ces dobiti novo stanje haj zdravo.
klemu sam skinuo. stavio sam na programu 200 000 , ali još uvjek stoji stanje na tabli fabie 560 000 . kad ponovno spojim s pc i ocitam , pokazuje na programu 200 000 , ali na satu auta nema izmjene.
Zadnja izmjena od sasa_zg (08-12-2013 18:50:08)
Mora prihvatiti.skini klemu par min. I vrati ili stisni reset u programu i to je to,negdje grijesis sigurno a gdje nabra tolke kilometre.
Mora prihvatiti.skini klemu par min. I vrati ili stisni reset u programu i to je to,negdje grijesis sigurno a gdje nabra tolke kilometre.
Na windows xp sam, sad mi pokazuje neku grešku . zamrzne mi se program. neznam da li treba driver instalirati, mislim da mi je windows automatski prepoznao ovaj kabel
Ima li negdje da skinem bolji program ? Treba li se driver instalirirati ?
Zadnja izmjena od sasa_zg (08-12-2013 19:49:30)
Imas drajver koji si dobio sa kablicem a mozda imas instaliran vcds pa ti ne prepoznao interfejs.
Upali i ugasi auto pa lijspo reztartuj pc pa polako sve ispocetka.
Koliko para toliko i muzike, sto ne ceras nekom da ti to odradi, igraj se jos malo sa njim pa mozes i ubit tablu...
pozz
ATM chiptuning Balkan +38269495496
kupio je kabal od vagcoma 409,moj kabal od autodate to moze da uradi,ako hoces okaci cu ti sliku.....
@)).....
Cuveni kabal internet majstora, Eee ali treba znat sa njim radit... Okaci sliku kako kalkulises autodatom
Cuveni kabal internet majstora, Eee ali treba znat sa njim radit... Okaci sliku kako kalkulises autodatom
to ti je ovaj poznati VAG K+CAN commander Full 1.4
budem kasnije napravio print screen , isprobat cu još jednom
mozda je losija kopia kod mene je crne boje i 3.6 ver.
Dobra su oba kabla, ali samo ako su u Full-u, inače ne rade sve opcije...
Pozdrav
P.S. Autodatin ipak pokriva najveću paletu vozila, ne samo VW grupu.
Zadnja izmjena od Dajan2008 (09-12-2013 16:05:40)
kupio sam upravo ovaj
ovo frend samo sto nije dzaba,prvo koristis nelegalan software i interfejs a za tako malo para bez podrske dobavljaca mislim da nemozes puno ocekivati od njega a mozes i zeznuti tablu.
ma ima autodatu pa se moze uvijek ispravit...
Tako sam i ja jedne zime tri godine
. Isto kada bi mi sa foruma (auto serviseri) naručili preko e bay-a jeftini stomatološki pribor i vadili zube i operisali kome kako zatreba .I ako dobije gangrenu preporučiti ga pravom stomatologu pošto mi samo znamo proceduru kako se vadi zub
kupio sam upravo ovaj
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
Kolega , daj link za tu opremu!
pa da svi vadite zube naokolo
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
Ima jedan nas kolega koji vadi bez kljesta... E to je izucen zanat.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena