Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Imao sam i VAG Tacho, kupljen na ebay za 10ak dolara. radio je savršeno, na par golfa 4 sam vratio kilometražu (jednostavno da jednostavnije ne može biti). ali ova škoda je krajem 2005 pa vag tacho ne podržava. dakle ne mora znaciti ako je nešto jeftino da ne valja. izgleda ovaj šta ja imam nije full tj. VAG K+CAN commander Full 1.4 , nego obican VAG K+CAN commander 1.4 . sad cu si naruciti novi , pa za 15ak dana je tu.
Znaci za 15 dana si full opreme , taman da budes maksimalno opremljen. a nije te mnogo ispalo
ATM chiptuning Balkan +38269495496
znaci ..ti ovo radis iz hobija...nisi profi
Imao sam i VAG Tacho, kupljen na ebay za 10ak dolara. radio je savršeno, na par golfa 4 sam vratio kilometražu (jednostavno da jednostavnije ne može biti). ali ova škoda je krajem 2005 pa vag tacho ne podržava. dakle ne mora znaciti ako je nešto jeftino da ne valja. izgleda ovaj šta ja imam nije full tj. VAG K+CAN commander Full 1.4 , nego obican VAG K+CAN commander 1.4 . sad cu si naruciti novi , pa za 15ak dana je tu.
Zadnja izmjena od zlukic (10-12-2013 17:09:23)
best regards!
Ma vidis li Zeljko da je covjek poceo da ulaze grdilo para u opremu...
znaci ..ti ovo radis iz hobija...nisi profi
sasa_zg napisao:Imao sam i VAG Tacho, kupljen na ebay za 10ak dolara. radio je savršeno, na par golfa 4 sam vratio kilometražu (jednostavno da jednostavnije ne može biti). ali ova škoda je krajem 2005 pa vag tacho ne podržava. dakle ne mora znaciti ako je nešto jeftino da ne valja. izgleda ovaj šta ja imam nije full tj. VAG K+CAN commander Full 1.4 , nego obican VAG K+CAN commander 1.4 . sad cu si naruciti novi , pa za 15ak dana je tu.
ATM chiptuning Balkan +38269495496
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena