Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Moze i drvena pec a'l jednokratno, a moze i na psg16 egr off, samo trebas imati alat tj. tech2. Iscitaj dump i postavi ovdje.
Zadnja izmjena od acom (14-12-2013 20:23:50)
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Mislis na original tech2?
Ti znas to bolje ali mislim da kopija moze da zezne flash pri upisu i onda ce bude "pa majstore bolje da sam kupio EGR ventil i protokomer zajedno"
Nemam ja tech2,samo opcom i multidijag sto se tice opela a i nebih ni radio bez predhodne edukacije nije problem ni kupiti tech2 sto se tice mene to je najmanji problem nego me interesuje nacini rjesavanja ovakvih problema jer bit ce ih napretek a drago mi je sto cujem da se da odraditi.
Kinez tech2 da li obavezno omane pri upisu ili citanju flesha na psg16 ili moze da prodje nekako? jel imao neko iskustva sa ovim ?
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
to je samo simulator a u elektronici se moze iskljucit
malo je zeznuto kod psg na can-u
atm tuning
electronic key
------------------------
Aha,ipak je neka vrsta rjesenja mada treba budzit zice i skrivat ih,ali na mislim da ne ovaj egr ispravan sto se tice njegove strane,mislim da ga zezaju necistoce ili dobije krive informacije jer i map je mastan od ulja a da ne radi elektricni dio ne bi radio uopste.
Kako iskljuciti egr na psg16 preko tech2.
Uf...
Za pravi auto si se uhvatio
U korisnickom uputstvu za tech2 imas detaljno objasnjenu proceduru za reprogram ecu-a. Ucitavas fabricku mapu bez egr.Naravno,postoji i fabricki set za blokadu egr u takvim slucajevima.
Kako iskljuciti egr na psg16 preko tech2.
Zadnja izmjena od stratos (15-11-2014 22:06:22)
jel u zivotu tech 2 trampa sa solus,ili modis...
@)).....