Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Peugeot 206 1.4 HDI
problem je sljedeci..okrenes kljuc u polozaj kontakta lampice se normalno popale..i kad krenes startovati auto nista se ne desi..kao da nisi okrenuo kljuc..cudno je to sto se to tako ponasa ujutro kad je hladan..onda ga upalim na guranje i on citav dan pali sve normalno..
problem je skroz cudan jer jedan put kad nije htio startovati motor pojacao sam ga na kablove i on je upalio..vec drugo jutro kad opet nije htio startovati pojacao sam ga ponovo ali ovaj put nista..
stavio sam novi ulozak brave za paljenje pa cu testirati..
je li netko imao neki slican problem?
postoji velika volja....
je napisao skrivenu poruku za korisnika: mobile
četkice anlasera garant....
i verovatno Valeo D9RA,popravljaj pod hitno,da ne bi kupovao drugi
točno ovo što kaže miškovolvo..imao slučaj više puta..automat alnasera..čini se kolega da si ih i ti dosta složio pošto još pamtiš i broj alnasera
Zadnja izmjena od tomy.virje (19-12-2013 21:18:10)
Imao sam i ja takav kvar,zbunjujuce do kraja .Na savet kolege odradio anlaser i to je to...
interesantno al francuz je u nekim stvarima gori od forda na pr. sta da radim sa elektricnog uloska brave palenja na saxo kad nemogu da nadzm novi a ni polovni a sam je iskoplikovan za nepovjerovat,trebao bi mozda otvorit temu.
Toga bar ima na kilo,neznam sta je tu komplikovano,mislim da pase i od drugih modela citroena
pronasao sam dvije od renoa i ne pasumneznam tacno od koje tipe da trazim u tecdoc-u nema u ponudi bravice za ovo auto.