Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pre nekoliko dana uzeo sam mpps ,cisto reko da zakacim i iscitam mape iz mog passata 1.9 TDI , AFN ,da mi jedan prijatelj malo pojaca i odradi mapu kad prvo pa musko pojavuje mi ERROR pri iscitavanje zeleo bi samo pitati jel je problem u interfejsu - postoi neki setings ili ECU...podrska ili ...
ecu-data:
VW System Type: 19l R4 EDC 15V15V
hvala vam unapred .
heheheheh druze nasmejo si me do suza nisi normalan.
to mora na stolu da se procita....najlakse je...
pre nekoliko dana uzeo sam mpps ,cisto reko da zakacim i iscitam mape iz mog passata 1.9 TDI , AFN ,da mi jedan prijatelj malo pojaca i odradi mapu kad prvo pa musko pojavuje mi ERROR pri iscitavanje zeleo bi samo pitati jel je problem u interfejsu - postoi neki setings ili ECU...podrska ili ...
ecu-data:
VW System Type: 19l R4 EDC 15V15V
hvala vam unapred .
Zadnja izmjena od zlukic (20-01-2014 18:58:44)
best regards!
znaci nije interfejs problem??
Treba ti i programator i novi cipovi da bi mogao tu nesta da uradis jer mpps ti tu nis
ta ne pomaze
cuo sam se danas sa jednim kolega, kaze da mu njegov MPPS odradi procita i pise bez problema navodno isprobano radi ...naravno clon varijanta...
MSA15 ima OTP
Zadnja izmjena od stratos (21-01-2014 09:19:07)
Evo kako se radi kvalitetan
Zadnja izmjena od oliver (21-01-2014 11:45:01)
Druze napiso sam ti odgovor sto ti prijateljev cita a tvoj ne i to u 9 slova i dva broja. Ako nerazumijes osnovne akronime... Nije ovo skola ni seminar nego forum!
Znaci znam ta dva chipa HHH i LLL i da se najbolje radi pesaka, ali stalno se pitanje dvizi u drugom pravcu znam da na ovom forumi postoje Experti i tako i stoi na profil svakog pojedinca EXPERT i mislim da se
netreba ismejavaju oni sto manje znaju ili nista neznaju ednostavno pitanje je bilo jel je loso oraden moj klon ili kolega prica napamet ...?
hvala vam na sardnju
Evo kako se radi kvalitetan
ovo su pg tablice nisu beranske kako to vidje bez cvikera ti coce ...
@)).....
cekic majstor.
Ma rece majstor da se radi o beranskom tuningu, a table ko table,...metnes kojoj hoces.
oliver napisao:Evo kako se radi kvalitetan
ovo su pg tablice nisu beranske kako to vidje bez cvikera ti coce
...
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka