Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
110 konja tdi na momenat neradi papuca gasa a okretai podigne na 1200.stavio sam mu drugu papucu za gas sa isti kataloski broj o opet isto,odstekao sam racunar i merio vrednoste sve so dobre savljao kontakt sprej i opet isto neznam vise gde je problem.
kad nece da radi papuca gazi je kolko hoces ne reaguje a okretai miruju na 1200,ako ugasim auto i opet upalim sve dobro ali posle 3,5 ili 10 minuta voznje a mozda i ranije opet isti problem,senzori u bodpumpa daje odlican otpor (ispravni) molim za pomoc neznam sta vise sa ovaj auto.hvala vam unapred
je napisao skrivenu poruku za korisnika: daniel tdi
kad se to desi da neprima gas i staje na 1200 odspijim konektor sa papuca motor nista ne menja i dalje tako radi, gde li bi bio taj prekid ako ste imali ovakav problem molim za savet ...
pa pregledaj instalaciju, šemu i univerzalac u ruke i udri
Zadnja izmjena od jabuka (29-01-2014 22:24:21)
uzmes pinout papuce pa kad ne radi izmeris napajanja,signale i vidis sta fali.Moze biti problem u instalaciji i motornom komp. ali da bi znao sta je od tog moras meriti u trenutku kad ne prima gas.
evo sad cu da merim kad nema problem pa onda kad se zajebe opet cu metiti da vidim gde je razlika koj pin gubi kontakt a i da to otkrijem sta cu mu uraditi ako je negde u snopa zice prkinuta. aj vidim pa javim sta sam otkrio u roku pola sata .hvala vam
nemoj meriti napamet pa uporedjivati vec uzmi podatke iz nekog info. programa kao npr autodata.Na papuci treba da imas dva napajanja 5V i dve mase + dva signala,nadji u programu na kojim pinovima pa onda meri.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: daniel tdi
sredio sam problem kolege drazi,sve sam to proverio i nigde nije bilo prekida zice,sva parametra i signala su bili odlicni.ali problem je resen kad sam skinuo pozitivni pol sa akumulatora,e onda se je pojavila i vtora greska na diagnostici 18034 a do pred skidanja kleme je bila samo jedna 18047 koja sam je obrisao ali nije pomogla.ja mislim da ona vtorapojavljena greska je bila prikrijena i nisam mogao da je vidim na diagnostici.kad sam je nje obrisao onda problem se vise nije pojavio .hvala vam puno na vasa misljenja i svako dobro
Zadnja izmjena od daniel tdi (30-01-2014 01:09:36)
Cisto sumnjam da si resio problem
Bosch KTS 570
neznam ako ima jos nesto sumljivo reci ali posle finis jurio sam auto 50 kilometera jako muski i nije podali slabost,a pred toga problem se je javljao na 2,3 ili 5 minuta posle paljena, kamo srece da ostane u dobrom stanju ako ne odnovo istraga, ali mislim da vise nema ste da se trazi nego promena recunar ako imate neku drugu soluciju slobodno dodajte .....
Imao sam isti slucaj na Opel Agili i bilo je do Ecu
Bosch KTS 570
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Sasa1980
100 posto
Imao sam isti slucaj na Opel Agili i bilo je do Ecu