Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
167
166 nepoznati greske , nikakav znak ne daje promijenio sam mu raketu nece, kad mu maknem sivi xek dole pustajuse cim stavim na raketu nece,
kad mu dajem komandu tik tak od dijagnostike radi 2 kruga i ugasi se, aovako nista
u xhek na motoru osim mase nista nema ni dovod struje nit nista , nikad dajem kontak nit kad pustam rraketu
Odakle mu dajes komandu?
Mislim da tu ne valja bsi.
brate ,dajem komandu preko dijagnostike,
i ja mislio na bsi otfaraosam ga radim na njega ako mogu uspet nesto
Znam da preko dijagnostike dajes komandu,ali iz kog modula?
U pitanju je BSI!
Bosch KTS 570
"astro" ja tebe nerazumijem, šta je xhek i raketa
za raketu sam saznao da je rucica brisaca,ni ja nisam znao al tako mi rece kolega sa foruma.
A hxek je valjda džek tj. konektor. Inače svašta čitah šta se sve piše u vezi c3 al` da ručicu poneko zove raketa nisam znao. Kaže mi prijatelj za neki noviji pgt - promneio sam mu čokoladu, sad radi k`o nov.
Šta si mu promenio?
Pa bobinu, ali pošto je sva zalivena iz jednog dela i ravna kao veći pravouganik - neki to zovu čokalada.
Zadnja izmjena od DS9 (14-02-2014 13:28:34)
Najvjerovatnije BSM zeza, znači onaj pokraj akumulatora. Bilo je s njima problema, a tamo je i rele od brisača. Otvori ga, prati žisu gdje ulazi, pa ju prati unutra i ima jedan bijeli rele ... pa ga zamjeni, provjeri
astro da mu nije neko stavio xenone jesil to gledao
Imao sam slican problem
ne pomaze reset BSI-a
svi releji u BMS-u su ispravni i odradjuju sve funkcije
instalacija ispravna, bez prekida i ostecenja izolacije
motor brisača ispravan (provjereno direkt na cetkice)
otvori prijenos motora brisača (crni poklopac na aluminijskom odljevku), ima cetri kopce i zaljepljen je sa diht masom
unutar toga ti je funkcijki zupcanik sa kontaktima za regulaciju rada motora i imas jedan mali limic koji ima kontakt
aluminijskim odljevkom redukcije/prijenosa i on je bio izgorio/smelcao i nema kontakta sa masom
kad sam to ocistio od garezi i oksida zastitio od korozije i oksida sastavio i sve je proradilo
možda su u šumi