Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
zali se gazda da mu auto nece da upali ujutro zapali pa izgasi nekoliko puta pa onda zapali
po 5 put i tako bez problema u toku dana pali bez problema to se dogodi samo ujutro kacio sam ga na diagnostici ali nista oko greske
vezano za immo i tabla ?? hvala unapred.
Ne valja nikako .....
neznam dal je tabla ili immo problem!
ako sumnjas na to pitaj ga jel mu trepce immo lampica mada je problem u necem drugom 100%
mnogo kljuceva
Zavisi koje je boje auto...
Tirkizne lazurne boje.....
@)).....
je napisao skrivenu poruku za korisnika: stole
Zadnja izmjena od Kele (18-02-2014 23:09:18)
immo off ?
Ne ne Stole brate ,nikako immo off a i nece nista resiti veruj mi.Da te drug posavetuje da se nemucis dzabe ,ovo je problem za mehanicara.
Zadnja izmjena od Kele (18-02-2014 23:31:24)
auto je ostojalo kod mene i kako sto je reko musterija auto i ovo jutro nije htelo da upali od jednom nego od vise puta tabla je bila mrtva pa onda su brljavili sijalice ,merac temperature i blinkala je normalno immo,obrtometar isto nije radio ,displej sat i kilometri ni su radili, i auto upali pa izgasi e sad bi hteo pitati :problem je DAMP ili nesto drugo posto satram da je cackao neko oko kilometre.
Ti druze u prvom postu treba da lepo opises problem koji imas a ne na kraju teme te neradi ovo,ne svetli ono,blinka immo...Pa nismo mi vidoviti...
ima li mi neko poslati orginalni damp a3 2001 96kw kod motor-ASZ, JAEGER tabla da probam da je ozivim.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: kele
best regards!
pa sto mu uopste pomazete
Ti druze u prvom postu treba da lepo opises problem koji imas a ne na kraju teme te neradi ovo,ne svetli ono,blinka immo...Pa nismo mi vidoviti...
atm tuning
electronic key
------------------------
Imam da prodam tablu cena je 300 evra
ooo druze auto je 2001 skup si inace kod nas u makedonii to je na tvoja cena manje jednu nulu hvala sredeno je sa drugom tablom upareni kljucevi i to je to hvala na pomocu posebno koyotu i B Electronic
Imam da prodam tablu cena je 300 evra
Zadnja izmjena od stole (20-02-2014 09:33:42)
Znaci tema moze u lock
meni se nemora niko zahvaljivat ja se i netrudim da nekom dam gotovo rjesenje
kad hocu pomognem nekom tolko da ga usmjerim u kojem pravcu da ide da bi rjesio problem a gotovo rjesenje vecinom necu da kazem iz razloga sto je lako biti majstor tako da ti drugi govore a ti da radis -a to je po meni prepisivanje domace zadace
atm tuning
electronic key
------------------------
zatim ovako se ponasala tabla ujutro kao na ovaj klip e sad bi zeleo da i ovu tablu ozivim da
radi sta govori vase iskustvo dali da menjam ili reprogramiram processor MC68HC908AZ60 2J74Y jer kako sam se susreo na netu glavni potencijalni problem mane ove table e upravo ovaj processor hvala na pomocu unapred.
da nije spojena na muziku pa prati ritam,hehehe.
ma cudno mi sto i dalje prati kad izgasim radio
zapamtio ritam
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
To je eho od muzike.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka